Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Tegenwoordig kom je op elke hoek van de digitale straat verschillende aanbieders in zonnepanelen tegen. Typ “zonnepanelen” en je woonplaats in op Google, en je krijgt oneindig veel zoekresultaten. Met standaard prijzen en scherpe tarieven kunnen verschillende aanbieders je binnen enkele minuten vertellen hoeveel een installatie op jouw dak je gaat kosten. Makkelijk, snel en voordelig. Op het eerste oog een win-win. Echter doen we het bij Brenergie een klein beetje anders. Wij werken niet met standaard prijzen, standaard installaties of ready-to-go offertes. Hiervoor hebben wij een aantal redenen:

Zonnestroominstallaties zijn maatwerk

Voor het ontwerpen van een zonnestroominstallatie zijn er diverse zaken van groot belang. Onder andere het daktype: Plat dak of schuin dak, nieuwbouw of jaren 30 woning, met veel dakramen en pijpjes of volledig vrij, pannendak of een ander soort dakbedekking en ga zo maar door. De keuze van het paneel en de onderconstructie hangt af van het daktype en daardoor belangrijke informatie voor ons. In onze verdere keuzes speelt de zon de allerbelangrijkste rol. In welke richting is het dak georiënteerd en hoeveel last hebben we van bomen of andere obstakels? We bekijken verschillende mogelijkheden en spelen met het ontwerp tot we een installatie hebben ontworpen die niet alleen voldoende oplevert, maar ook esthetisch en kwalitatief sterk is.

Wensen van jou als klant

Zonder persoonlijk contact kunnen wij geen zonnestroominstallatie ontwerpen. Face-to-face of telefonisch komen wij graag met onze klanten in gesprek om vooral te luisteren en mee te denken. Wat zijn jouw wensen? Ga je voor de hoogst mogelijke opbrengst, of vind je esthetiek belangrijker? Heb je een voorkeur voor je paneeloriëntatie? Wat zijn voor jou belangrijke punten in een installatie? Ga je voor een specifiek merk of type paneel? Wij willen samen met jou kijken naar een perfecte match tussen jouw wensen en de mogelijkheden die we hebben. Het is een grote investering, dus we willen hierin al jouw verwachtingen overtreffen.

Jouw toekomstplannen

Een pijler die we hierin ook zeker meenemen zijn jouw plannen voor de toekomst. Ga jij binnen nu en enkele jaren wellicht elektrisch rijden? Wil je over een tijdje een jacuzzi of sauna in de tuin? Is de verdeler in jouw meterkast bijna aan vervanging toe? De keuze die je nu maakt over je zonnepanelen is over 5 jaar nog steeds van belang, je verbruik kan namelijk door een van deze keuzes zomaar verdubbelen, en daarom willen wij samen met jou deze plannen voor de toekomst uitdenken en kijken hoe we een installatie kunnen realiseren die hopelijk over een aantal jaar nog steeds bij je past.

De vrijheid om keuzes te maken

Een van de meest belangrijke redenen voor ons om niet te kiezen voor ready-to-go offertes en standaard zonnestroominstallaties is toch wel onze vrijheid om per installatie elke keer weer de keuze te kunnen maken in merk, materialen, ontwerp, optimizers, omvormers en hoe het installeren uiteindelijk verloopt. Zonder dat we hierin op een of andere manier beperkt worden. We kiezen er daarom ook bewust voor om niet met één merk te werken, maar om samen te werken met meerdere kwalitatief sterke leveranciers. Standaard optimizers bij elke installatie aanbieden? Zeker niet, dit is afhankelijk van de oriëntatie van de panelen en de schaduwvorming welke per huis verschillend is. Parallelle of seriële schakeling? Ook dit is afhankelijk van het ontwerp. Locatie van de omvormer? Daar gaan we graag samen met jou over in gesprek. Deze keuzes geven ons, en jou, de vrijheid om uiteindelijk een perfecte installatie op jouw dak te krijgen.

Vertalen