Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Brenergie

De Betrouwbare Partner voor Inspecties en Keuringen van Solar en Elektrische Installaties

Wie is Brenergie Inspecties?

Welkom bij Brenergie, dé specialist op het gebied van inspecties en keuringen voor zowel solar installaties als elektrische installaties. Wij zijn er trots op dat we deze essentiële dienst aanbieden, waarmee we de duurzaamheid en veiligheid van solar en elektrische installaties garanderen. Bij Brenergie streven we ernaar om je gemoedsrust te waarborgen door ervoor te zorgen dat je elektra- en solar installaties voldoen aan de hoogste normen en voorschriften.

Solar Inspecties volgens Scope 12: Kwaliteit en Veiligheid voorop

Bij Brenergie begrijpen we het belang van solar installaties en hun cruciale rol in het opwekken van duurzame energie. Daarom verzorgen wij solar inspecties volgens Scope 12. Maar wat is Scope 12 precies? Scope 12 is een hoogwaardige inspectiemethode die wordt gehanteerd voor veiligheidsinspecties van elektrische installaties in het laagspanningsgebied. Deze methode is ontwikkeld door SCIOS, de Stichting Certificering Inspectie en Onderhoud van Stookinstallaties. Dankzij onze grondige kennis en ervaring in Scope 12 inspecties, kun je erop vertrouwen dat je solar installaties volledig voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Onze deskundige inspecteurs staan voor je klaar om de solar installaties tot in detail te beoordelen en eventuele problemen, risico’s of gebreken te identificeren. Of het nu gaat om zonnepanelen, omvormers, bekabeling of andere componenten van je solar installatie, wij zorgen voor een grondige en gedetailleerde inspectie. Met onze Scope 12 inspecties krijg je een duidelijk overzicht van de status van je solar installatie, inclusief aanbevelingen voor eventuele verbeteringen of reparaties die nodig zijn.

Inspecties van Elektrische Installaties volgens NEN 3140: Veiligheid voorop, altijd

Bij Brenergie begrijpen we ook de cruciale rol van veilige elektrische installaties in je woning, bedrijf of project. Daarom bieden we inspecties volgens de NEN 3140-norm aan. Deze norm is de leidraad voor veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur in Nederland. Onze inspecteurs zijn volledig op de hoogte van de NEN 3140-norm en kunnen elektrische installaties grondig controleren op veiligheid en conformiteit.

Tijdens onze inspecties van elektrische installaties beoordelen we onder andere de staat van de bekabeling, schakelkasten, aardingssystemen en andere essentiële componenten. We controleren op mogelijke gebreken, overbelasting, en andere veiligheidsrisico’s. Onze gedetailleerde rapporten geven je een helder inzicht in de huidige staat van je elektrische installaties, inclusief aanbevelingen voor eventuele verbeteringen of reparaties.

Kies voor Brenergie: De Betrouwbare Partner

Wanneer je kiest voor Brenergie, kies je voor expertise, kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze inspecteurs zijn hoogopgeleid, ervaren en deskundig op het gebied van solar en elektrische installaties. Ze werken nauwkeurig en zorgvuldig om ervoor te zorgen dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Bovendien houden we ons altijd aan strikte normen en voorschriften, zodat je erop kunt vertrouwen dat je installaties aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden voldoen.

Bij Brenergie streven we naar een soepele en efficiënte ervaring voor al onze klanten. We plannen inspecties en keuringen op een tijdstip dat voor je het beste uitkomt, en we zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Onze gedetailleerde rapporten bieden je alle nodige informatie om weloverwogen beslissingen te nemen en eventuele problemen snel aan te pakken.

Kies voor Brenergie en investeer in de veiligheid en kwaliteit van je solar en elektrische installaties. Neem vandaag nog contact met ons op om een inspectie of keuring in te plannen. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst waarin veiligheid voorop staat.

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen