Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

CubeCharging nu bij Brenergie

De laadoplossing voor thuis of op de zaak

Wat is een laadoplossing van CubeCharging?

CubeCharging is dé Nederlandse aanbieder van laadvoorzieningen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. CubeCharging biedt eenvoud in rendabel laden, voor iedereen. Door onder andere de ontwikkeling, productie, levering en installatie van laadoplossingen in eigen beheer houden, is de oplossing slim, innovatief en efficiënt. Daarnaast verzorgt CubeCharging met een eigen platform voor laadpassen en daarbij ook alle benodigde verrekeningen. Je kunt de Cube volledig personaliseren naar eigen wensen. De Cube is beschikbaar in twee varianten, daarnaast is hij te bestellen in negen verschillende kleuren. Zo past de laadoplossing van CubeCharging mooi bij uw huis of bij de kleur van de auto of bedrijfswagen. Door De Cube te combineren met groene energie van Brenergie weet je zeker dat je 100% klimaatvriendelijk en groen je auto oplaadt. Ben je benieuwd naar de website van Cube? Klik hier! Wil je meer weten, lees dan verder!

Cube RVS houder 2 palen
Cube laden Brenergie

CubeCharging met zonne-energie van Brenergie

De combinatie van elektrisch laden met de zonne-energie van Brenergie is goud waard. Door de stroom die je opwekt met je eigen zonnepanelen kun je namelijk gelijk je elektrische auto opladen. Door voor CubeCharging te kiezen zorg je ervoor dat je van het beste hebt op het gebied van elektrisch laden. De Cubes zijn niet alleen geschikt voor thuisladen, maar ook voor op de zaak. De Cube zorgt ervoor dat de bedrijfswagens altijd volledig opgeladen zijn, en dat ook nog eens op de beste manier mogelijk. De Cube is te combineren met de zonnestroominstallaties van Brenergie waardoor je op een 100% klimaatneutrale en groene manier je auto of bedrijfswagens op kunt laden. Dat is beter voor je portemonnee en voor het klimaat. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Welke Cube kies jij?

Cube smart

Cube Smart

Snelladen met max 22 kw
Werkt met alle elektrische auto's
Load balancing
Automatisch verrekenen mogelijk

Cube Basic

Cube Basic

Snelladen met max 22 kW
Werkt met alle elektrische auto's
Afgestemd op lokale laadcapaciteit

Waarom kiezen voor een laadoplossing van CubeCharging?

Geen verborgen kosten

Andere aanbieders willen nog wel eens kosten in rekening brengen bovenop de geladen kWh. CubeCharging doet dat niet: je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo eerlijk!

Modulair systeem

CubeCharging biedt een modulair systeem. Op één basislaadpunt kun je meerdere Cubes aansluiten. Een laadsysteem uitbreiden kan dus zonder dat je daarvoor voor elk nieuw laadpunt een nieuwe hoofdaansluiting hoeft te laten maken. Wel zo handig en voordelig!

Een 100% uniek en Nederlands product

Andere aanbieders willen nog wel eens kosten in rekening brengen bovenop de geladen kWh. CubeCharging doet dat niet: je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo eerlijk!

Persoonlijk ontwerp

Het CubeCharging laadsysteem is in kleur en uitvoering te personaliseren. Dat betekent dat je altijd een laadpunt krijgt dat bij je wensen past.

At home cube

Installatie van de Cube bij je thuis

De installatie van je Cube wordt gedaan door een gecertificeerde installateur. Je kunt de Cube helemaal zelf samenstellen. Zo heb je keus uit verschillende modellen en kleuren. Vervolgens wordt het installatiepakket samengesteld op basis van je persoonlijke situatie. Optioneel is dat een installateur langs komt om te kijken hoe de installatie geplaatst kan worden. Daardoor kan het perfecte plan gemaakt worden op basis van je eigen wensen. Als dat gedaan is kan de installateur aan de slag en kun je genieten van je nieuwe Cube laadoplossing. Ga je voor de Cube in combinatie met de groene energie van Brenergie dan wordt ervoor gezorgd dat de Cube zo goed mogelijk werkt met je nieuwe zonne-panelen. Daardoor laad je altijd groen en klimaatvriendelijk je auto op.

De Cube laadpas

Bij de installatie van je eigen Cube komt ook een speciale laadpas. Deze is bruikbaar bij 150.000 laadpunten door heel Europa.

Cube laadpas

Benieuwd naar de Cube? We helpen je graag verder.

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.