Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Laadoplossing van CubeCharging

Dé laadoplossing voor thuis of op de zaak

Wat is een laadoplossing van CubeCharging?

CubeCharging is dé Nederlandse aanbieder van laadvoorzieningen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. CubeCharging biedt eenvoud in rendabel laden, voor iedereen. Door onder andere de ontwikkeling, productie, levering en installatie van laadoplossingen in eigen beheer houden, is de oplossing slim, innovatief en efficiënt. Daarnaast verzorgt CubeCharging met een eigen platform voor laadpassen en daarbij ook alle benodigde verrekeningen. Je kunt de Cube volledig personaliseren naar eigen wensen. De Cube is beschikbaar in twee varianten, daarnaast is hij te bestellen in negen verschillende kleuren. Zo past de laadoplossing van CubeCharging mooi bij uw huis of bij de kleur van de auto of bedrijfswagen. Door De Cube te combineren met groene energie van Brenergie weet je zeker dat je 100% klimaatvriendelijk en groen je auto oplaadt. Ben je benieuwd naar de website van Cube? Klik hier! Wil je meer weten, lees dan verder!

Cube RVS houder 2 palen

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Cube laden Brenergie laadpaal

CubeCharging met zonne-energie van Brenergie

De combinatie van elektrisch laden met de zonne-energie van Brenergie is goud waard. Door de stroom die je opwekt met je eigen zonnepanelen kun je namelijk gelijk je elektrische auto opladen. Door voor CubeCharging te kiezen zorg je ervoor dat je van het beste hebt op het gebied van elektrisch laden. De Cubes zijn niet alleen geschikt voor thuisladen, maar ook voor op de zaak. De Cube zorgt ervoor dat de bedrijfswagens altijd volledig opgeladen zijn, en dat ook nog eens op de beste manier mogelijk. De Cube is te combineren met de zonnestroominstallaties van Brenergie waardoor je op een 100% klimaatneutrale en groene manier je auto of bedrijfswagens op kunt laden. Dat is beter voor je portemonnee en voor het klimaat. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamere toekomst.

Welke Cube kies jij?

Cube smart

Cube Smart

Snelladen met max 22 kw
Werkt met alle elektrische auto's
Load balancing
Automatisch verrekenen mogelijk

Cube Basic

Cube Basic

Snelladen met max 22 kW
Werkt met alle elektrische auto's
Afgestemd op lokale laadcapaciteit

Waarom kiezen voor een laadoplossing van CubeCharging?

Geen verborgen kosten

Andere aanbieders willen nog wel eens kosten in rekening brengen bovenop de geladen kWh. CubeCharging doet dat niet: je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo eerlijk!

Modulair systeem

CubeCharging biedt een modulair systeem. Op één basislaadpunt kun je meerdere Cubes aansluiten. Een laadsysteem uitbreiden kan dus zonder dat je daarvoor voor elk nieuw laadpunt een nieuwe hoofdaansluiting hoeft te laten maken. Wel zo handig en voordelig!

Een 100% uniek en Nederlands product

Andere aanbieders willen nog wel eens kosten in rekening brengen bovenop de geladen kWh. CubeCharging doet dat niet: je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo eerlijk!

Persoonlijk ontwerp

Het CubeCharging laadsysteem is in kleur en uitvoering te personaliseren. Dat betekent dat je altijd een laadpunt krijgt dat bij je wensen past.

At home cube

Installatie van de Cube bij je thuis

De installatie van je Cube wordt gedaan door een gecertificeerde installateur. Je kunt de Cube helemaal zelf samenstellen. Zo heb je keus uit verschillende modellen en kleuren. Vervolgens wordt het installatiepakket samengesteld op basis van je persoonlijke situatie. Optioneel is dat een installateur langs komt om te kijken hoe de installatie geplaatst kan worden. Daardoor kan het perfecte plan gemaakt worden op basis van je eigen wensen. Als dat gedaan is kan de installateur aan de slag en kun je genieten van je nieuwe Cube laadoplossing. Ga je voor de Cube in combinatie met de groene energie van Brenergie dan wordt ervoor gezorgd dat de Cube zo goed mogelijk werkt met je nieuwe zonne-panelen. Daardoor laad je altijd groen en klimaatvriendelijk je auto op.

De Cube laadpas

Bij de installatie van je eigen Cube komt ook een speciale laadpas. Deze is bruikbaar bij 150.000 laadpunten door heel Europa.

Cube laadpas

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen