Haitai Solar produceert al jaren zonnepanelen die onder andere, hoogwaardige merknamen verkocht worden. Haitai produceert jaarlijks voor 5,5Gw aan panelen en is sinds 2020 in Europa onder eigen naam op de markt te krijgen. Ze zijn wereldwijd de 10e grootste producent van zonnepanelen.

Tarzan zonnepanelen
Brenergie levert de innovatieve serie Tarzan panelen van HaitTai, die bekend staat om de hoge output. Dit bereiken de panelen door verschillende technologieën te combineren. Allereerst start het opwekken van stroom met Tarzan zonnepanelen eerder op de dag dan bij andere panelen, en gaat tot later in de avond door. Doordat de cellen niet in serie maar parallel geschakeld zijn, wordt de invloed van schaduw op stringniveau beperkt. Bij schaduw zijn er namelijk altijd 2 of 3 verbindingen beschikbaar om de stroom te geleiden. Hierdoor is het gebruik van Power Optimizers overbodig.

Haitai Tarzan zonnepanelen gebruiken 1/3 cellen. Hiermee wordt stroomverlies beperkt, het vermogen van de cellen verhoogd en het risico op HotSpots verminderd. Dit levert een module-efficiëntie op van 20,11%. De 1/3 cellen worden zeer dicht, zonder tussenruimte, op elkaar geplaatst voor een vermogen tot 445Wp. Ook zijn de panelen hierdoor sterker en beter bestand tegen microscheurtjes (micro cracks).

De zonnepanelen van Haitai worden door ons 100% in-line, dus ter plekke in het productieproces, gecontroleerd. Hierdoor is de kwaliteit altijd gegarandeerd.