Voor de installatie van zonnestroominstallaties hebben wij de handen ineen geslagen met partner Keylectra. Zij hanteren dezelfde hoge kwaliteitseisen als Brenergie en leveren excellente service. De dienstverlening van Keylectra kenmerkt zich door een vlotte, duidelijke en heldere communicatie.

Keylectra is net gevestigd in Valkenswaard, op enkele kilometers van ons hoofdkantoor. Wij hebben bewust gekozen voor een lokale installatiepartner, omdat dit de lijntjes zo kort mogelijk houdt en onze gezamenlijke klanten daar alleen maar van profiteren.

Specialismes van Keylectra
Keylectra is gespecialiseerd in het ondersteunen van zowel particulieren als bedrijven met het verduurzamen van de energievoorziening. Dit doen zij met advies over, installatie, onderhoud en keuring van elektronische installaties ten behoeve van energietransitie.

Het bedrijf staat onder leiding van een erkend elektrotechnisch monteur en alle medewerkers hebben alle relevante opleidingen en certificaten. Veiligheid is geborgd met VCA certificaten.

Naast het installeren van zonnepanelen, kun je bij Keylectra ook terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Installatie en onderhoud van trafostations (laag- en middenspanning);
  • Installatie van LED-verlichting;
  • Het installeren van elektrische laadpalen;
  • Verzorgen van keuringen;
  • Onderhoud aan elektronische installaties;
  • Verhelpen van storingen;
  • Advies over de inzet van installaties voor het opwekken van duurzame energie.

Samenwerking met Keylectra
Wanneer je kiest voor een zonnestroominstallatie van Brenergie, zullen wij je in contact brengen met Keylectra. Brenergie blijft jouw contact voor het gehele project, dus je kunt al jouw vragen en opmerkingen delen met jouw vaste contactpersoon. Wij zullen, indien nodig, het contact met onze partners zoveel mogelijk voor je onderhouden, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Zo behoud je het gemak van één vast aanspreekpunt.