Waarom een laadpaal kopen?

Nederland zet vol in op hybride en elektrisch rijden. Voor deze duurzame manier van vervoer is een installatie nodig oftewel een laadpaal. Wij bij Brenergie gaan, samen met onze klanren voor een duurzame toekomst en daar hoort electrisch rijden bij. Daarom bieden wij naast onze zonnestroominstallatie ook laadpalen aan om nog een stukje verder te verduurzamen.

laadpaal voor electrische auto's

Een laadpaal thuis

Niks is zo gemakkelijk als een eigen laadpaal thuis. Plug het s’avonds in en vertrek de volgende ochtend weer met een volle accu. Brenergie levert ook aan particulieren laadpalen. Wil je hier meer van weten of heb je interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een laadpaal op de zaak

Heb je flink geïnvesteerd in een nieuw duurzaam wagenpark? Neem dan de laadpalen van Cube om jouw investering nog meer op te laten leveren. Brenergie verzorgt voor bedrijven deze laadpalen. En zeg nou eerlijk, wie wil dat gemak nou niet?

Een laadpaal kopen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor bij jou thuis of op de zaak? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Die staan klaar om jou te helpen aan de beste oplossing voor het verduurzamings vraagstuk. Stuur ons een email of bel ons op. Liever een directe offerte klik dan hier!

Laadpalen in Nederland

Om jou het beste product aan te kunnen bieden hebben wij de handen ineengeslagen met laadvoorzieningen specialist F1rst. Gecombineerd met een zonnestroominstallatie is dat een zeer duurzame oplossing die bijdraagt aan minder CO2-uitstoot. Wil je daar meer over weten klik dan hier.