Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Een laadpaal voor je elektrische auto

Wel zo makkelijk!

Waarom een laadpaal kopen?

Nederland zet vol in op hybride en elektrisch rijden. Voor deze duurzame manier van vervoer is een installatie nodig, met andere woorden een laadpaal. Wij bij Brenergie gaan, samen met onze klanten voor een duurzame toekomst en daar hoort elektrisch rijden bij. Daarom bieden we naast onze zonnestroominstallatie ook laadpalen aan om nog een stukje verder te verduurzamen.

laadpalen en laadoplossing Cube

Een laadpaal thuis

Niets is zo gemakkelijk als een eigen laadpaal thuis. Plug het ’s Avonds in en vertrek de volgende ochtend weer met een volle accu. Brenergie levert ook aan particulieren laadpalen. Wil je hier meer van weten of heb je interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een laadpaal op de zaak

Heb je flink geïnvesteerd in een nieuw duurzaam wagenpark? Neem dan de laadpalen van Cube om je investering nog meer op te laten leveren. Brenergie verzorgt voor bedrijven deze laadpalen. En zeg nu eerlijk, wie wil dat gemak nu niet?

Een laadpaal kopen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor bij je thuis of op de zaak? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Die staan klaar om je te helpen aan de beste oplossing voor het verduurzamingsvraagstuk. Stuur ons een email of bel ons op. Liever een directe offerte klik dan hier!

Laadpalen in Nederland

Om je het beste product aan te kunnen bieden hebben we de handen ineengeslagen met laadoplossingen specialist CubeCharging. Gecombineerd met een zonnestroominstallatie is dat een zeer duurzame oplossing die bijdraagt aan minder CO2-uitstoot. Wil je daar meer over weten klik dan hier.

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.