Brenergie gaat, samen met de klanten, voor een duurzame toekomst. Zelf elektriciteit opwekken met een zonnestroominstallatie is één ding, maar je kunt
meer doen. Zoals elektrisch rijden. Of je nu bij je huis een laadpaal voor eigen gebruik nodig hebt, of bij je bedrijf één of meerdere laadpalen voor eigen
gebruik, voor personeel en/of klanten aan wil laten leggen: wij hebben de juiste oplossing. Brenergie heeft daarvoor de handen ineengeslagen met
laadvoorzieningen specialist F1rst. Gecombineerd met een zonnestroominstallatie is dat een zeer duurzame oplossing die bijdraagt aan minder CO2-uitstoot.

Samenwerking met F1rst
F1rst is een Nederlandse aanbieder van laadvoorzieningen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. F1rst biedt eenvoud in rendabel laden, voor iedereen. Dit doet F1rst onder andere doordat  zowel de ontwikkeling als de productie, levering en installatie  van de laadpalen in eigen beheer houden, dit maakt de oplossing slim, innovatief en efficiënt. Daarnaast verzorgt F1rst met een eigen platform voor laadpassen, www.cubecharging.com, ook alle benodigde verrekeningen.

100% uniek, Nederlands product
F1rst biedt een uniek product: de Cube. Deze wordt 100% in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom sluit dit aanbod zo goed aan bij de eisen die Brenergie klanten wil bieden.

Modulair systeem
F1rst biedt een modulair systeem. Op één basislaadpunt kun je meerdere Cubes aansluiten. Een laadsysteem uitbreiden kan dus zonder dat je daarvoor voor elk nieuw laadpunt een nieuwe hoofdaansluiting hoeft te laten maken. Wel zo handig en voordelig!

Geen extra kWh-kosten
Andere aanbieders willen nog wel eens kosten in rekening
brengen bovenop de geladen kWh. F1rst doet dat niet: je
betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Wel zo
eerlijk!

Persoonlijk ontwerp
Het F1rst laadsysteem is in kleur en uitvoering te
personaliseren. Dat betekent dat je altijd een laadpunt krijgt
dat bij jouw wensen past.

Meer weten over laadpunten van F1rst in combinatie met een zonnestroominstallatie van Brenergie?
Om duurzaam te laden kun je een Cube aansluiten op een zonnestroominstallatie. De experts van Brenergie weten precies wat je hiervoor nodig hebt. Neem dus snel contact met ons op!