Hoe leggen we die zonnepanelen op je dak? Goede vraag! Veel mensen staan er wellicht niet zo bij stil, maar de manier waarop je zonnestroominstallatie gelegd wordt, bepaalt mede of de het rendement optimaal is. Daarnaast is veiligheid een belangrijk aspect van de montage van zonnepanelen.

Brenergie werkt uitsluitend met de beste, en meest veilige, montagesystemen voor zonnepanelen. Zo ben jij er zeker van dat jouw installatie niet bij de eerste de beste storm aan de wandel gaat, maar ook dat jouw dak niet beschadigd raakt door de installatie.

Montagesysteem FlatFix Fusion
Montagesysteem FlatFix Fusion

Montagesystemen Esdec en Autarco

Vrijwel alle installaties worden verzorgd met systemen van Esdec, daarnaast bieden wij de montagesystemen van Autarco aan. Elke installatie wordt door ons doorgerekend, zodat deze met de juiste materialen gelegd worden. Zo voorkomen we schade en problemen, en dit is een standaard onderdeel van onze kwaliteitsgarantie.

Onze installateurs verzorgen vervolgens de fysieke installatie, zij werken volgens dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden, met de beste materialen en op een veilige manier.