Brenergie

Montagesystemen zonnepanelen

Met Brenergie liggen je panelen stevig op het dak

Waarom kiezen voor goede montagesystemen?

Hoe leggen we die zonnepanelen op je dak? Goede vraag! Dat doen we met de montagesystemen voor zonnepanelen. Veel mensen staan er misschien niet zo bij stil, maar de manier waarop je zonnestroominstallatie gelegd wordt, bepaalt ook of het rendement optimaal is. Daarnaast is veiligheid een belangrijk aspect van de montage van zonnepanelen.

Brenergie werkt uitsluitend met de beste, en veiligste, montagesystemen voor zonnepanelen. Zo ben je er zeker van dat je installatie niet bij de eerste de beste storm aan de wandel gaat, maar ook dat je dak niet beschadigd raakt door de installatie.

Montagesysteem FlatFix Fusion
Autarco montagesysteem

Montagesystemen Esdec en Autarco

Bijna alle installaties worden verzorgd met systemen van Esdec, daarnaast bieden we de montagesystemen van Autarco aan. Elke installatie wordt door ons doorgerekend, zodat deze met de juiste materialen gelegd worden. Zo voorkomen we schade en problemen, en dit is een standaard onderdeel van onze kwaliteitsgarantie.

Onze installateurs verzorgen vervolgens de fysieke installatie, zij werken volgens dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden, met de beste materialen en op een veilige manier.

Geen dak te gek voor Brenergie!

Bij Brenergie zijn we uitmuntend in maatwerk. Dat zie je niet alleen in onze panelen en onze service. Ook is het te zien in de aflevering en montage. Wij geloven dat maatwerk de sleutel is tot verduurzaming op elk dak. Brenergie plaatst haar panelen op zowel platte als schuine daken door middel van onze A-merken montagesystemen.

Heb je interesse gekregen in verduurzamen? Dat is mooi, we leveren namelijk nog veel meer dan alleen montagesystemen. Brenergie levert zonsystemen die leveren wat ze moeten, geen onzin dus! Daarnaast zijn we er ook voor de (aankomende) elektrische rijder. Met de laadoplossingen van CubeCarging heb je een unieke laadoplossing voor thuis of op de zaak. Wil je meer weten, klik dan hier

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.