Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Autarco montagesystemen

Autarco is een totaalaanbieder van zonnesystemen: je kunt een systeem samenstellen van A tot Z met enkel producten van Autarco. Zij leveren dus ook montagesystemen.

Het grote voordeel is uiteraard dat dit montagesysteem geoptimaliseerd is voor gebruik met Autarco zonnepanelen. Vanzelfsprekend kan Brenergie de montagesystemen van Autarco leveren voor jouw installatie.

Autarco montagesystemen

Autarco heeft twee type montagesystemen: de Matrix-lijn voor platte daken en de Apex-lijn voor schuine daken. Van beide systemen zijn verschillende opties verkrijgbaar.

Autarco Matrix voor platte daken

De Matrix Universal serie is een systeem met een enkele rail voor platte daken, waarbij de panelen in één richting (enigszins schuin) geplaatst worden. Het systeem is extreem lichtgewicht maar wel goed belastbaar. Installatie met het Matrix Universal systeem is snel gedaan, mede omdat er maar één stuk gereedschap nodig is om de montage uit te voeren.

De Matrix Symmetrical serie biedt dezelfde voordelen als de Universal serie, maar dan voor installaties waarbij de panelen in oost-west oriëntatie geplaatst worden.

Autarco Apex voor schuine daken

De Apex R5 serie voor schuine daken maakt gebruik van een door Autarco zelf ontworpen, revolutionaire, driehoekige rail. Deze is ontworpen in samenspraak met installateurs en maakt installatie eenvoudiger dan ooit. Ook hier is maar één stuk gereedschap nodig voor montage, het systeem is lichtgewicht maar erg goed te belasten door gebruik van luchtvaart gecertificeerd aluminium.

Het voordeel van dit systeem is dat het zowel te gebruiken is voor verticale als horizontale montage van de panelen.

Voor grote, commerciële projecten is Apex R5CR ontwikkeld, met dezelfde voordelen als de Apex R5 serie.

Autarco montagesysteem

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.