Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Esdec montagesystemen voor zonnepanelen

Wanneer je gekozen hebt voor een zonnestroominstallatie, komt onvermijdelijk het moment van installatie. En je staat er misschien niet bij stil, maar het systeem waarmee de zonnepanelen gelegd worden, is net zo belangrijk als de rest van de installatie. Dit moet namelijk stabiel zijn, schade en lekkage aan je dak voorkomen en het liefst minimaal 20 jaar meegaan.

Brenergie werkt alleen met de beste materialen en verwacht dat ook van de installatiepartner. Daarom worden onze zonnestroominstallaties, van klein tot groot, vrijwel allemaal gelegd met een Esdec montagesysteem. Deze zijn namelijk betrouwbaar en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast is de afwerking mooi en strak.

Waarom kiezen voor Esdec montagesystemen?

Brenergie kiest voor Esdec montagesystemen omdat deze universeel zijn: ze zijn te gebruiken bij alle soorten panelen én alle soorten daken. Daarnaast zijn ze licht én stevig, is de afwerking mooi en krijg je als klant 20 jaar garantie op het systeem.

De systemen zijn bestand tegen extreme omstandigheden als brand, storm en sneeuw. Doordat er niet geboord hoeft te worden om de systemen te monteren, blijft het dak intact en dat voorkomt schade en/of lekkage.

Verschillende montagesystemen van Esdec

Brenergie biedt de volgende montagesystemen van Esdec aan:

  • ClickFit EVO, deze serie is geschikt voor schuine daken met pannen, golfplaten of steeldeck;
  • ClickFit Basic, geschikt voor schuine daken met pannen, staal, golfplaten of leisteen, schuine geïsoleerde of niet-geïsoleerde bitumen daken, calzip en fels schuine daken;
  • FlatFix Fusion, voor installaties op platte daken in zuid-opstelling of oost-westopstelling;
  • Flatfix Wave, geschikt voor installaties op platte daken in oost-westopstelling.

Wanneer je bij Brenergie een offerte of advies opvraagt, krijg je van ons altijd een eerlijk en compleet advies, inclusief het best passende montagesysteem. Zo weet je zeker dat je een systeem krijgt dat bij jouw situatie past, van de beste kwaliteit.

Esdec Flatfix wave

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.