Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Ontdek de Efficiëntie en Innovatie

van DC Carchargers bij Ekoenergetyka

Wie is Ekoenergetyka?

Ekoenergetyka is een van de toonaangevende leveranciers van
DC-oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Met onze uitgebreide ervaring en passie voor duurzame mobiliteit bieden wij hoogwaardige DC-carchargers die voldoen aan de behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten. Op deze pagina maak je kennis met onze verschillende typen DC-autoladers, de kenmerken en de voordelen. Ontdek waarom Ekoenergetyka DC-chargers de beste keuze zijn voor jouw snelle oplaadinfrastructuur behoeften.

Snelladers voor Ultieme Prestaties

Onze Ekoenergetyka DC-carchargers staan bekend om hun indrukwekkende prestaties en snellaadtijden. Met vermogensbereik van 50 kW tot zelfs 1200 kW  bieden deze laders een ongeëvenaarde oplaadsnelheid voor een breed scala aan elektrische voertuigen. Of je nu een eigenaar van een wagenpark bent of een laadstation exploiteert, onze zorgen voor een efficiënte en betrouwbare laadervaring.

Laders voor zware toepassingen​

Ook voor elektrische voertuigen die een hoog laadvermogen vereisen, biedt Ekoenergetyka DC-carchargers. Met vermogensbereiken van 250 kW tot 1200 kW zijn deze laders geschikt voor veeleisende toepassingen, zoals snellaadstations langs snelwegen, laadinfrastructuur voor elektrische bussen, vrachtwagens en (land)bouw machines. Met de Ekoenergetyka hyperchargers kan een enorme hoeveelheid energie overdragen in een korte tijd, waardoor het laadproces efficiënter en effectiever wordt.

Conclusie: Ekoenergetyka en Brenergie staan voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met onze breed scala aan DC-chargers en AC- Chargers bieden we de perfecte oplossing voor elke oplaadbehoefte. Of je nu een snelle laadtijd vereist, veelzijdigheid nodig hebt, een compacte thuislader zoekt of een zwaardere toepassing heeft, wij hebben de juiste lader. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en diensten en maak de overstap naar een duurzame toekomst met Brenergie.

 

Welke DC-charger kies jij?

SAT 600 HPC
Plug Charger GO
Plug Charger 40 60
Plug Charger 80
Axon Easy
Axon Easy Bus
Axon Easy S
Axon Side 180
Axon Side 360
Link Charger
Core Charger
Mega Charger
Link One
Sat One +
Sat Box
Sat Ekoen

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen