Brenergie: jouw allround leverancier voor duurzame energie

Brenergie is gespecialiseerd in het leveren van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Wij realiseren zowel commerciële zonnestroomsystemen als systemen voor particulieren.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, leveren wij enkel echt goede en betrouwbare producten en installaties, waaronder:

  • Zonnepanelen van topmerken als Akcome, HaiTai en Autarco;
  • Omvormers van A-merken als Sungrow, Growatt en Autarco;
  • Montagesystemen van Esdec en Autarco.

Onze producten zijn geschikt voor de zakelijke afnemer, dankzij de hoge kwaliteit. Maar wij willen juist ook particulieren laten profiteren van deze kwaliteit zonder dat de kosten daarvoor te hoog worden.

Dus of je nu op zoek bent naar een duurzame oplossing voor een woning of bedrijf, wij kunnen élk project voorzien van de juiste zonnestroominstallatie voor een eerlijke prijs.

De unieke werkwijze van Brenergie

Wij nemen niet zomaar aan dat de productiekwaliteit goed is: wij controleren de productie altijd zelf. Dit doen we niet achter een bureau aan de hand van documenten. Wij controleren zelf de kwaliteit van onze zonnepanelen tijdens de productie op locatie.

Daarom weten wij dat voor onze zonnepanelen én apparatuur uitsluitend hoogwaardige materialen van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt en dat de juiste instellingen zijn toegepast. Zo garanderen we dat de zonnepanelen daadwerkelijk zo goed zijn, of nog liever beter zijn, dan de datasheets beloven.

Dit unieke in-line inspectiesysteem geeft Brenergie de mogelijkheid om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit toe te zeggen, met daarnaast een minimale kans op defecten. En dan niet alleen met een mooi kwaliteitscertificaat maar omdat wij dit zelf, ter plekke, hebben gecontroleerd.

Bankable zonnepanelen

Wil jij jouw zonnestroominstallatie laten financieren? Dankzij de unieke in-line kwaliteitscontrole zijn de zonnepanelen die je via Brenergie aanschaft bankable (te financieren). Daarnaast is de kans op defecten en daarmee een beroep te moeten doen op garantie, aanzienlijk kleiner.

Dit is niet alleen prettig voor commerciële projecten, ook onze particuliere klant krijgt een zonnestroominstallatie dat aan dezelfde kwaliteitseisen voldoet en waarbij de kans op problemen klein is. Een prettig idee wanneer je voor jouw energievoorziening vertrouwt op onze expertise.

Voor installateurs en partners betekent dit klanten zonder problemen en met een hoge energieopbrengst, en dat zijn tevreden klanten. Lever je als partner of installateur een project op met een Brenergie zonnestroominstallatie, dan is dat goed voor jouw klant en dus goed voor je reputatie.

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Doordat wij al jarenlang controles uitvoeren voor verschillende certificeringsinstanties in Europa, kunnen wij ons beroepen op expertise en kunde op het gebied van keuringen. Daarnaast levert ons dit een uitgebreid netwerk van producenten en controleurs op, die veelal direct beschikbaar zijn.

De korte lijnen die wij met fabrieken die zonnestroominstallaties produceren hebben, maken het mogelijk dat Brenergie de producten tegen scherpe condities kan inkopen, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit. Topproducten voor een zeer concurrerende prijs dus.

Doordat de lijnen kort zijn, ook met installateurs en partners, kunnen wij ook nog eens snel leveren. Voor particulieren nemen wij, wanneer je dat wenst, alles uit handen. Vanaf het eerste gesprek kun je op ons vertrouwen en wij stoppen pas als jij tevreden bent.

Onze belofte

Wij beloven jou de beste prijs voor Brenergie zonnestroomproducten en -systemen van de hoogste kwaliteit. De prijs-kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard en daar profiteren onze klanten van.

Daarnaast krijg je binnen Brenergie een vast contactpersoon toegewezen die jou gedurende jouw gehele project zal adviseren en ondersteunen. Alle medewerkers van Brenergie hebben eenzelfde hoge standaard van werken en staan in nauw contact met elkaar zodat jij altijd profiteert van de gedeelde kennis en expertise.