Brenergie

Over Brenergie

Het groenste team van Nederland

We zijn groen, we zijn duurzaam, we zijn Brenergie

 

 

Wat doen we?

Brenergie is je allround leverancier voor duurzame energie. We zijn gespecialiseerd in het leveren van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en laadoplossingen zoals wij het graag noemen. Want een laadoplossing is de oplossing voor een groenere manier van vervoeren.

We nemen niet zomaar aan dat de productiekwaliteit goed is: we controleren de productie altijd zelf. Dit doen we niet achter een bureau met documenten. We controleren zelf de kwaliteit van onze zonnepanelen tijdens de productie op locatie.

Daarom weten we dat voor onze zonnepanelen én apparatuur uitsluitend hoogwaardige materialen van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt en dat de juiste instellingen zijn toegepast. Zo garanderen we dat de zonnepanelen daadwerkelijk zo goed zijn, of nog liever beter zijn, dan de datasheets beloven.

Dit unieke inline inspectiesysteem geeft Brenergie de mogelijkheid om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit toe te zeggen, met daarnaast een minimale kans op defecten. En dan niet alleen met een mooi kwaliteitscertificaat, maar omdat we dit zelf, daar en op dat moment, hebben gecontroleerd.

Daarom werken we met alleen het beste. Enige voorbeelden zijn: 

Over ons Brenergie

Om ervoor te zorgen dat werkelijk iedereen duurzaam energie op kan wekken leveren we bij bedrijven en particulieren. Hierdoor blijft niemand achter tijdens de energietransitie. Een duurzame wereld dat wil toch iedereen?

Nog een waarde van Brenergie is dat we onze klanten alles uit handen willen nemen. De verandering kan soms al moeilijk genoeg zijn. Wij zorgen ervoor dat je nergens over hoeft na te denken, alleen op welke dag je ze wil laten plaatsen :).

Onze belofte

We beloven je de beste prijs voor Brenergie, zonnestroomproducten en systemen van de hoogste kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard en daar profiteren onze klanten van.

Daarnaast krijg je binnen Brenergie een vast contactpersoon toegewezen die je gedurende je gehele project zal adviseren en ondersteunen. Alle medewerkers van Brenergie hebben eenzelfde hoge standaard van werken en staan in nauw contact met elkaar zodat je altijd profiteert van de gedeelde kennis en expertise.

Wie is Brenergie?

Brenergie is het duurzaamste en groenste bedrijf van Nederland. Dat zit niet in of we met de auto naar het werk komen, maar in de producten die we leveren. Onze producten brengen ons op weg naar een duurzame en groene samenleving.

Ons kantoor zit in Waalre onder de rook van Eindhoven. Ons team is enthousiast en staat volledig voor de waarde van Brenergie. Hierdoor kunnen we onze klanten het beste helpen en alle zorgen uit handen nemen.

logo Brenergie
Brenergie missie en vissie

Waar staan we voor?

Brenergie is ooit gestart met een specifieke missie en visie voor ogen. Ben je al benieuwd?

Onze missie

Wij willen particulieren en bedrijven helpen in de grootste verandering van hun leven, de energietransitie. Daarbij willen we het zo makkelijk mogelijk maken want het kan nog al verwarrend zijn.

Onze visie

We staan natuurlijk voor duurzaamheid en groen. Maar daarnaast zijn ook gemakkelijkheid, persoonlijk en meedenken onze kernwaardes. Wij willen het makkelijk maken voor onze klant door o.a. mee te denken en personalisatie toe te passen.

 

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.