Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Over Brenergie

Het groenste team van Nederland

Wat doen we?

Brenergie is je allround leverancier voor duurzame energie. We zijn gespecialiseerd in het leveren van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en laadoplossingen zoals wij het graag noemen. Want een laadoplossing is de oplossing voor een groenere manier van vervoeren. We nemen niet zomaar aan dat de productiekwaliteit goed is: we controleren de productie zelf. Dit doen we niet achter een bureau met documenten. We controleren zelf de kwaliteit van onze zonnepanelen tijdens de productie op locatie. Daarom weten we dat voor onze zonnepanelen én apparatuur uitsluitend hoogwaardige materialen van de hoogste kwaliteit zijn gebruikt en dat de juiste instellingen zijn toegepast. Zo garanderen we dat de zonnepanelen daadwerkelijk zo goed zijn, of nog liever beter zijn, dan de datasheets beloven. Dit unieke inline inspectiesysteem geeft Brenergie de mogelijkheid om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit toe te zeggen, met daarnaast een minimale kans op defecten. En dan niet alleen met een mooi kwaliteitscertificaat, maar omdat we dit zelf, daar en op dat moment, hebben gecontroleerd. Daarom werken we met alleen het beste. 

Zonnepanelen Uitwijk Brenergie

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Brenergie missie en vissie zonnepanelen

Onze belofte

We beloven je de beste prijs voor Brenergie, zonnestroomproducten en systemen van de hoogste kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard en daar profiteren onze klanten van. Daarnaast krijg je binnen Brenergie een vast contactpersoon toegewezen die je gedurende je gehele project zal adviseren en ondersteunen. Alle medewerkers van Brenergie hebben eenzelfde hoge standaard van werken en staan in nauw contact met elkaar zodat je altijd profiteert van de gedeelde kennis en expertise.

Wie is Brenergie?

Brenergie is het duurzaamste en groenste bedrijf van Nederland. Dat zit niet in of we met de auto naar het werk komen, maar in de producten die we leveren. Onze producten brengen ons op weg naar een duurzame en groene samenleving.

Ons kantoor zit in Waalre onder de rook van Eindhoven. Ons team is enthousiast en staat volledig voor de waarde van Brenergie. Hierdoor kunnen we onze klanten het beste helpen en alle zorgen uit handen nemen.

Zonnepanelen home Brenergie

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen