Zonnestroom is duurzame energie. Dat betekent dat onze grondstoffen niet worden uitgeput om aan onze energiebehoefte te voorzien. Andere voorbeelden van duurzame energie, ook wel vernieuwbare energie genoemd, zijn wind- en waterenergie.

Om de klimaatdoelstellingen te halen, is het noodzakelijk om steeds meer in te zetten op duurzame energie. Als particulier kun je dit bijvoorbeeld doen met zonnepanelen. De Nederlandse overheid stimuleert dit met verschillende regelingen.

Brenergie is een full-service leverancier van een zonnestroominstallaties en neemt je alle zorgen uit handen, zodat jij een installatie krijgt die past bij jouw wensen en eisen.

zonnestroom

Complete installaties van de beste kwaliteit

Wij adviseren jou over de best mogelijke installatie. Daarvoor maken we gebruik van hoogwaardige materialen, zoals zonnepanelen van A-merken, de beste omvormers, een stevig montagesysteem en additioneel power optimizers als deze betere prestaties bieden.

De kwaliteit van het materiaal controleren wij zelf bij de productie. Onze installateurs werken snel, veilig en met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Zo garanderen wij dat jij enkel de beste installatie krijgt.

Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor jou!