Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Zonnestroom van Brenergie

De beste zonnestroominstallaties voor bedrijven en particulieren

Wat is zonnestroom?

Zonnestroom is een verzamelterm voor het opwekken van stoom door de zon. Bij Brenergie willen we het graag zo makkelijk mogelijk houden. Daarom praten we altijd over een complete installatie. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken of je iets mist om het meeste rendement te behalen. Brenergie heeft gekozen voor vier merken zonnepanelen o.a. van Autarco. Deze zijn nauwkeurig uitgekozen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wil je meer weten over welke zonnepanelen we leveren? Klik hier! Daarnaast bestaat een installatie uit o.a. de beste omvormers, een stevig montagesysteem en aanvullende power optimizers als deze betere prestaties bieden. Dit verschilt altijd uiteraard per aanvraag. Daarom vinden we maatwerk erg belangrijk om het meeste rendement te kunnen behalen.

Zonnepanelen Veghel zonnestroom

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Wevolt Energiedak Brenergie

Waarom kiezen voor zonnestroom?

Zonnestroom is de toekomst. Dat zullen we even verder uitleggen. Het eerste voordeel van een installatie als deze is dat de energie opgewekt wordt uit een onuitputbare energiebron. Dat betekent dat de bron ‘nooit’ op zal raken. In dit geval is dat de zon. Het tweede voordeel is dat je niets hoeft te doen tijdens het opwekken. Je hoeft niets te controleren of handmatig aan te passen. Wat wel erg leuk is om te doen is de opbrengst bij te houden met de handige app. Het derde voordeel is dat de panelen of de installatie altijd aan staat. Je kunt dus altijd rendement halen, als de zon, maar schijnt!

Op deze pagina leggen we alles uit over de zonnestroom van Brenergie. Dat is wel zo makkelijk als je benieuwd bent naar de voor- en nadelen voordat je investeert. Een ding kunnen we alvast aan je verklappen. Een zonnestroominstallatie is bijna altijd de moeite waard om in te investeren. Al is het om geld te besparen in de langere termijn, of om het klimaat te redden door groene stroom op te wekken. We zeggen, waar wacht je nog op!

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !

Zonnestroom is de toekomst van het energie opwekken

Zonnestroom zien we bij Brenergie als de toekomst. Als het aan ons ligt, ligt elk dak binnenkort bedekt met dit groene alternatief van energie opwekken. Waarom zijn we zo enthousiast? Dat komt doordat zonnestroom het voor iedereen wat kan betekenen. Bij Brenergie kijken we niet naar de grootte van de opdracht. We zorgen dat alles op maat bij jouw op het dak komt te liggen. Daardoor heb je het beste resultaat en haal je de meeste winst uit je groene investering.

Op deze pagina leggen we alles uit over de zonnestroom van Brenergie. Dat is wel zo makkelijk als je benieuwd bent naar de voor- en nadelen voordat je investeert. Een ding kunnen we alvast aan je verklappen. Een zonnestroominstallatie is bijna altijd de moeite waard om in te investeren. Al is het om geld te besparen in de langere termijn, of om het klimaat te redden door groene stroom op te wekken. We zeggen, waar wacht je nog op!

zonnepaneel wevolt Brenergie zonnestroom

Onze merken:

Vertalen