Brenergie

Zonnestroom van Brenergie

Alleen de beste zonnestroominstallaties!

Zonnestroom is de toekomst van het energie opwekken. Doe je mee?

Zonnestroom zien we bij Brenergie als de toekomst. Als het aan ons ligt, ligt elk dak binnenkort bedekt met dit groene alternatief van energie opwekken. Waarom zijn we zo enthousiast? Dat komt doordat zonnestroom het voor iedereen wat kan betekenen. Bij Brenergie kijken we niet naar de grootte van de opdracht. We zorgen dat alles op maat bij jouw op het dak komt te liggen. Daardoor heb je het beste resultaat en haal je de meeste winst uit je groene investering.

Op deze pagina leggen we alles uit over de zonnestroom van Brenergie. Dat is wel zo makkelijk als je benieuwd bent naar de voor- en nadelen voordat je investeert. Een ding kunnen we alvast aan je verklappen. Een zonnestroominstallatie is bijna altijd de moeite waard om in te investeren. Al is het om geld te besparen in de langere termijn, of om het klimaat te redden door groene stroom op te wekken. We zeggen, waar wacht je nog op!

Over ons Brenergie

Waarom kiezen voor zonnestroom?

Zonnestroom is de toekomst. Dat zullen we even verder uitleggen. Het eerste voordeel van een installatie als deze is dat de energie opgewekt wordt uit een onuitputbare energiebron. Dat betekent dat de bron ‘nooit’ op zal raken. In dit geval is dat de zon. Het tweede voordeel is dat je niets hoeft te doen tijdens het opwekken. Je hoeft niets te controleren of handmatig aan te passen. Wat wel erg leuk is om te doen is de opbrengst bij te houden met de handige app. Het derde voordeel is dat de panelen of de installatie altijd aan staat. Je kunt dus altijd rendement halen, als de zon, maar schijnt!

Het mooiste van dit allemaal is dat de overheid particulieren en bedrijven helpt met het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Dit doet de overheid om te voldoen aan de eisen van het klimaatakkoord van Parijs. Ben je benieuwd naar dat akkoord; lees het dan hier. De Nederlandse overheid helpt met verschillende regelingen om het betaalbaar te maken voor haar burgers. Wil je daar meer over lezen, dan kun je hier verder lezen. Het is dus aantrekkelijk om te investeren in zonnestroom. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of naar hoeveel je kan krijgen van de Nederlandse overheid? Neem dan gerust contact op met ons team, ze helpen je graag op weg!

Wat is zonnestroom?

Zonnestroom is een verzamelterm voor het opwekken van stoom door de zon. Bij Brenergie willen we het graag zo makkelijk mogelijk houden. Daarom praten we altijd over een complete installatie. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken of je iets mist om het meeste rendement te behalen. Brenergie heeft gekozen voor vier merken zonnepanelen o.a. van Autarco. Deze zijn nauwkeurig uitgekozen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wil je meer weten over welke zonnepanelen we leveren? Klik hier! Daarnaast bestaat een installatie uit o.a. de beste omvormers, een stevig montagesysteem en aanvullende power optimizers als deze betere prestaties bieden. Dit verschilt altijd uiteraard per aanvraag. Daarom vinden we maatwerk erg belangrijk om het meeste rendement te kunnen behalen.

foto 3

Zonnesystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.