Autarco is de enige producent van zonnestroominstallaties die alles wat benodigd is voor een installatie zelf produceert. De Autarco zonnepanelen, omvormers, kabels en connectoren zijn volledig door Autarco ontwikkeld en sluiten daarom naadloos op elkaar aan.

Brenergie levert dan ook de totaaloplossing van Autarco, waarbij kWh-garantie geboden kan worden. Hiermee is de opbrengst van jouw installatie ook op langere termijn gegarandeerd.

Autarco producten worden volledig in Nederland ontworpen en door controleurs op kwaliteit getest. Het merk staat dan ook voor de hoogste kwaliteit zonnestroominstallaties, die er daarnaast ook nog eens fraai uitzien. Via de MyAutarco app heb je altijd en overal inzicht in opbrengsten en besparingen van jouw zonnestroominstallatie.

Brenergie levert naast de zonnepanelen van Autarco uiteraard ook omvormers van dit merk. Doordat we hiermee een totaaloplossing kunnen leveren, kunnen we altijd een gepast en persoonlijk advies uitbrengen voor de beste zonnestroominstallatie voor jouw wensen en situatie.


Autarco omvormer

Autarco omvormers: voor alle type installaties

Autarco produceert omvormers voor zonnestroominstallaties van vrijwel elke grootte; van de Mark II omvormer die begint bij 700W tot de XLX Mark II serie die voor commerciële projecten tot 70kW gaat.

De Mark II serie is zo gemaakt dat deze omvormers extreem compact zijn terwijl er niet ingeleverd wordt op vermogen. Ze bieden de hoogste verhouding vermogen/volume in de markt.

De LD en LQ Mark II series bieden de meest betrouwbare prestaties in hun klasse. Ze zijn gebouwd met de meest geavanceerde innovaties en worden continu doorontwikkeld, wat resulteert in een hoge efficiëntie en hoogwaardige prestaties bij weinig licht.

Is 70kW nog niet genoeg voor jouw commerciële project, dan is de nieuwste OX-serie wellicht dé oplossing. Met een maximaal vermogen tot maar liefst 110kW biedt deze serie de beste en meest betrouwbare prestaties.

Vlamboogdetectie

Alle omvormers van Autarco maken gebruik van intelligente filters en algoritmes om een elektrische boog (vlamboog) te detecteren en de omvormer(s) op tijd uit te schakelen. Zo wordt schade voorkomen.

Voordelen van digitale Autarco omvormers

De digitale omvormers van Autarco bevatten tal van innovatieve technologieën die hun geld meer dan waard zijn. Niet alleen zijn de technologieën complex en vernieuwend in de markt, het biedt jou als klant een gegarandeerd rendement, lagere onderhoudskosten en meer veiligheid.

Digital Twin controleert of jouw installatie veilig en volgens de specificaties is gelegd. Dit geeft 3x meer zekerheid dat de verwachte opbrengst ook behaald kan worden.


Autarco app

Met de apps van Autarco, die in de cloud zijn ondergebracht, kun je de prestaties van jouw installatie altijd en overal inzien.


Doordat het systeem gedigitaliseerd is, worden de prestaties ook door Autarco zelf ontvangen en gemonitord. Mochten er problemen optreden, dan wordt Brenergie hiervan op de hoogte gesteld en zullen wij dit met jou opnemen.

Elke 15 minuten ontvangt Autarco een meting van jouw systeem en de omgeving, dat wordt geanalyseerd. Hierdoor kan zelfs de kleinste afwijking worden gedetecteerd en kunnen verliesfactoren snel worden opgelost.

Daarnaast is upgraden en updaten van de installatie op afstand dankzij digitalisatie ook mogelijk, waardoor de installatie zonder fysieke tussenkomst steeds beter wordt en prestaties op afstand kunnen worden verbeterd.