Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Autarco omvormers

Autarco omvormers voor particulieren en bedrijven

Producent Autarco

Autarco is de enige producent van zonnestroominstallaties die alles wat benodigd is voor een installatie zelf produceert. De Autarco zonnepanelen, omvormers, kabels en connectoren zijn volledig door Autarco ontwikkeld en sluiten daarom naadloos op elkaar aan.

Brenergie levert dan ook de totaaloplossing van Autarco, waarbij kWh-garantie geboden kan worden. Hiermee is de opbrengst van jouw installatie ook op langere termijn gegarandeerd.

Autarco producten worden volledig in Nederland ontworpen en door controleurs op kwaliteit getest. Het merk staat dan ook voor de hoogste kwaliteit zonnestroominstallaties, die er daarnaast ook nog eens fraai uitzien. Via de MyAutarco app heb je altijd en overal inzicht in opbrengsten en besparingen van jouw zonnestroominstallatie.

Brenergie levert naast de zonnepanelen van Autarco uiteraard ook omvormers van dit merk. Doordat we hiermee een totaaloplossing kunnen leveren, kunnen we altijd een gepast en persoonlijk advies uitbrengen voor de beste zonnestroominstallatie voor jouw wensen en situatie.

Omvormer Autarco Valkenswaard

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Zonnepanelen Valkenswaard

Voordelen van digitale Autarco omvormers

Alle omvormers van Autarco maken gebruik van intelligente filters en algoritmes om een elektrische boog (vlamboog) te detecteren en de omvormer(s) op tijd uit te schakelen. Zo wordt schade voorkomen. Voordelen van digitale Autarco omvormers De digitale omvormers van Autarco bevatten tal van innovatieve technologieën die hun geld meer dan waard zijn. Niet alleen zijn de technologieën complex en vernieuwend in de markt, het biedt jou als klant een gegarandeerd rendement, lagere onderhoudskosten en meer veiligheid. Digital Twin controleert of jouw installatie veilig en volgens de specificaties is gelegd. Dit geeft 3x meer zekerheid dat de verwachte opbrengst ook behaald kan worden. Met de apps van Autarco, die in de cloud zijn ondergebracht, kun je de prestaties van jouw installatie altijd en overal inzien. Doordat het systeem gedigitaliseerd is, worden de prestaties ook door Autarco zelf ontvangen en gemonitord. Mochten er problemen optreden, dan wordt Brenergie hiervan op de hoogte gesteld en zullen wij dit met jou opnemen. Elke 15 minuten ontvangt Autarco een meting van jouw systeem en de omgeving, dat wordt geanalyseerd. Hierdoor kan zelfs de kleinste afwijking worden gedetecteerd en kunnen verliesfactoren snel worden opgelost. Daarnaast is upgraden en updaten van de installatie op afstand dankzij digitalisatie ook mogelijk, waardoor de installatie zonder fysieke tussenkomst steeds beter wordt en prestaties op afstand kunnen worden verbeterd.

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen