Een omvormer van Growatt, nu bij Brenergie

Het Chinese Growatt levert omvormers die aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen. Daarom krijg je ook standaard 10 jaar garantie op deze omvormers. Om de kwaliteit hoog te houden staat innovatie bij Growatt voorop en daarom lopen ze voorop in de markt. Brenergie levert haar klanten alleen de beste duurzame middelen, dus ook die van Growatt.

Growatt omvormers

Dé omvormers voor serie geschakelde zonnepanelen

Growatt omvormers zijn de optimale omvormers voor in serie geschakelde zonnestroominstallaties. Door het assortiment met diverse typen omvormers is er voor praktisch elke installatie wel een passende omvormer te vinden.

Ze zijn zeer efficiënt en kunnen tussen de 97% en 98% van de zonne-energie die opgewekt wordt, omzetten in stroom. Tel daarbij op dat ze compact zijn en weinig geluid produceren en je begrijpt waarom dit een populair merk is voor omvormers en waarom wij ze graag aanbieden aan onze klanten.

Growatt omvormer app

Je hebt altijd inzage in je installatie middels je persoonlijk dashboard welke ook via een mobiele app in te zien is. Bij eventuele problemen met de zonnestroominstallatie is dit vaak via de Growatt omvormer op te lossen. De app is beschikbaar op Android en IOS. Hierdoor heb jij altijd inzagen in je investering.

Voor kleine en grotere zonnestroominstallaties

Growatt biedt drie type omvormers, geschikt voor installaties vanaf 6 zonnepanelen tot grotere installaties tot 25 panelen. Dit maakt de Growatt omvormer een perfecte oplossing voor particuliere installaties, maar de techniek is ook zeer geschikt voor klein zakelijke installaties.

Een Growatt omvormer aansluiten

Over de aansluiting hoef jij je niet druk te maken. Ons ervaren team installeert de gehele installatie bij jouw thuis. Wil jij ook zo’n super omvormer? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Onze experts helpen je bij jouw verduurzaming vraagstuk en zorgen voor de beste uitkomst gepersonaliseerd aan jouw aanvraag.