Het Chinese Growatt levert omvormers die aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen. Daarom krijg je ook standaard 10 jaar garantie op deze omvormers. Om de kwaliteit hoog te houden staat innovatie bij Growatt voorop en daarom lopen ze voorop in de markt.

Growatt omvormers

Dé omvormer voor serie geschakelde zonnepanelen

Growatt omvormers zijn de optimale omvormers voor in serie geschakelde zonnestroominstallaties. Door het assortiment met diverse typen omvormers is er voor praktisch elke installatie wel een passende omvormer te vinden.

Ze zijn zeer efficiënt en kunnen tussen de 97% en 98% van de zonne-energie die opgewekt wordt, omzetten in stroom. Tel daarbij op dat ze compact zijn en weinig geluid produceren en je begrijpt waarom dit een populair merk is voor omvormers.

Je hebt altijd inzage in je installatie middels je persoonlijk dashboard welke ook via een mobiele app in te zien is. Bij eventuele problemen met de zonnestroominstallatie is dit vaak via de Growatt omvormer op te lossen.

Voor kleine en grotere zonnestroominstallaties

Growatt biedt drie type omvormers, geschikt voor installaties vanaf 6 zonnepanelen tot grotere installaties tot 25 panelen. Dit maakt de Growatt omvormer een perfecte oplossing voor particuliere installaties, maar de techniek is ook zeer geschikt voor klein zakelijke installaties.