Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Growatt omvormers voor zonnepanelen

Een omvormer van Growatt, nu bij Brenergie

Het Chinese Growatt levert omvormers die aan alle hoge kwaliteitseisen voldoen. Daarom krijg je ook standaard 10 jaar garantie op deze omvormers. Om de kwaliteit hoog te houden staat vernieuwing bij Growatt voorop en daarom lopen ze voorop in de markt. Brenergie levert haar klanten alleen de beste duurzame middelen, dus ook die van Growatt.

Dé omvormers voor serie geschakelde zonnepanelen

Growatt omvormers zijn de beste omvormers voor in serie geschakelde zonnestroominstallaties. Door het assortiment met diverse typen omvormers is er voor praktisch elke installatie wel een passende omvormer te vinden.

Ze zijn zeer efficiënt en kunnen tussen de 97% en 98% van de zonne-energie die opgewekt wordt, omzetten in stroom. Tel daarbij op dat ze compact zijn en weinig geluid produceren en je begrijpt waarom dit een populair merk is voor omvormers, net als waarom we ze graag aanbieden aan onze klanten.

Growatt omvormers

Growatt omvormer app

Je hebt altijd inzage in je installatie door je persoonlijk dashboard dat ook via een mobiele app in te zien is. Bij eventuele problemen met de zonnestroominstallatie is dit vaak via de Growatt omvormer op te lossen. De app is beschikbaar op Android en IOS. Hierdoor heb je altijd inzagen in je investering.

Voor kleine en grotere zonnestroominstallaties

Growatt biedt drie typen omvormers, geschikt voor installaties vanaf zes zonnepanelen tot grotere installaties tot 25 panelen. Dit maakt de Growatt omvormer een perfecte oplossing voor particuliere installaties, maar de techniek is ook zeer geschikt voor klein zakelijke installaties.

Een Growatt omvormer aansluiten

Over de aansluiting hoef je je niet druk te maken. Ons ervaren team installeert de gehele installatie bij je thuis. Wil je ook zo’n super omvormer? Vraag dan vandaag nog een offerte aan! Onze experts helpen je bij je verduurzaming vraagstuk en zorgen voor de beste uitkomst gepersonaliseerd aan je aanvraag.

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.