Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Sungrow omvormer

Sungrow omvormers van Brenergie

Voordelen van een Sungrow omvormer

Ben je op zoek naar een omvormer voor een grotere (commerciële) zonnnestroominstallatie? Brenergie maakt voor dit soort installaties vaak gebruik van omvormers van het merk Sungrow. Het Chinese Sungrow heeft als motto ‘Clean power for all’ en biedt sinds 1997 al producten voor zonnestroom aan.

99% efficiency

Efficiency staat bij Sungrow hoog in het vaandel. De omvormers hebben dan ook een effectiviteit van 99%, dat betekent dat vrijwel alle opgewekte zonne-energie omgezet kan worden in stroom.

De omvormers kunnen voorzien worden van een monitoring-tool, zodat je altijd inzage hebt in je zonnestroominstallatie en direct in kunt grijpen wanneer er iets niet goed lijkt te gaan.

Via Isolarcloud worden de gegevens centraal opgeslagen en kun je analyses uitvoeren, problemen oplossen en beschik je altijd en overal over je data.

Lange levensduur

Sungrow maakt voor de commerciële omvormers gebruik van een zogenoemd ‘smart active cooling’, dit zorgt voor een lange levensduur van de omvormers. Daarnaast is de AC/DC ratio hoog en zijn ze voorzien van een IP66 en C5 classificatie voor veilig gebruik.

 

Sungrow Son en Breugel
Vertalen