Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

De Honeybee optimizer

GNE Honeybee optimizer, nu bij Brenergie

GNE Honeybee power optimizers: compatibel met vrijwel elk systeem

Het doel van je zonnestroominstallatie is een zo hoog mogelijk rendement te halen. Ook wanneer er sprake is van schaduwvorming over (een deel van) de zonnepanelen of gedurende een bepaalde periode. Dat doe je het beste met de Honeybee optimizer.

Power optimizers kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Brenergie kijkt altijd of de investering in power optimizers rendabel is vergeleken met het eventuele extra rendement. Wanneer dat het geval is, leveren we onder andere de power optimizers van GNE Honeybee.

De power optimizers van GNE kunnen de opbrengst van je installatie met vijf tot 25% verhogen. Dit gebeurt door de inzet van Maximum Power Point Tracking per module (serie van panelen). De Honeybee 400 kan al ingezet worden vanaf een module, de Honeybee 800 is geschikt voor twee modules.

Power optimizer GNE Honeybee

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Honeybee 400

De Honeybee 400 kan al ingezet worden vanaf een module. Ten eerste zorgt de Honeybee 400 ervoor dat al je zonnepanelen maximaal kunnen functioneren. Ten tweede heb je met dit exemplaar een uitbreidingsmogelijkheid naar de Beebox die ervoor zorgt dat het allemaal extra veilig is door het automatisch spanningsloos maken mechanisme.

Honeybee 800

De Honeybee 800 zorgt ook voor maximaal functioneren van je zonnepanelen. Daarnaast is ook deze mogelijk voor uitbreiding vaan de Beebox en geeft ook de extra veiligheid. Beide optimizers kunnen worden geïnstalleerd op nieuwe en bestaande systemen en kunnen met bijna elke omvormer van de verschillende merken gecombineerd worden. De power optimizers communiceren draadloos en realtime, je hebt altijd inzicht in de opbrengst van je modules. Ook kun je met één druk op de knop het hele systeem spanningsloos maken in het geval van problemen of voor bijvoorbeeld onderhoud. In het geval van calamiteiten doet de Honeybee optimizer dit zelf zoals eerder benoemd. De Honeybee optimizers van GNE zijn geschikt voor zowel installaties die zijn aangesloten op het energienet als voor netonafhankelijke (zelfvoorzienende) systemen, van klein tot groot. Kortom, een perfecte optimizer voor je huis of bedrijfspand! Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen