GNE Honeybee optimizer, nu bij Brenergie

Het doel van je zonnestroominstallatie is een zo hoog mogelijk rendement te halen. Ook wanneer er sprake is van schaduwvorming over (een deel van) de zonnepanelen of gedurende een bepaalde periode. Dat doe je het beste met de Honeybee optimizer.

Power optimizers kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Brenergie kijkt altijd of de investering in power optimizers rendabel is ten opzichte van het eventuele extra rendement. Wanneer dat het geval is, leveren wij onder andere de power optimizers van GNE Honeybee.

Power optimizer GNE Honeybee

GNE Honeybee power optimizers: compatibel met vrijwel elk systeem

De power optimizers van GNE kunnen de opbrengst van je installatie met 5 tot 25% verhogen. Dit gebeurt door de inzet van Maximum Power Point Tracking per module (serie van panelen). De Honeybee 400 kan al ingezet worden vanaf 1 module, de Honeybee 800 is geschikt voor 2 modules.

Honeybee 400

De Honeybee 400 kan al ingezet worden vanaf 1 module. Ten eerste zorgt de Honeybee 400 ervoor dat al jouw zonnepanelen maxiimaal kunnen functioneren. Ten tweede heb je met dit exemplaar een uitbreidingsmogelijkheid naar de Beebox die ervoor zorgt dat het allemaal extra veilig is door het automatisch spanningsloos maken mechanisme.

Honeybee 800

De Honeybee 800 zorgt ook voor maximaal functioneren van jouw zonnepanalen. Daarnaast is ook deze mogelijk voor uitbereiding vaan de Beebox en geeft ook de extra veiligheid.

Beide optimizers kunnen worden geïnstalleerd op nieuwe en bestaande systemen en kunnen met vrijwel elke omvormer van de verschillende merken gecombineerd worden. De power optimizers communiceren draadloos en realtime, je hebt altijd inzicht in de opbrengst van je modules.

Ook kun je met één druk op de knop het hele systeem spanningsloos maken in het geval van problemen of voor bijvoorbeeld onderhoud. In het geval van calamiteiten doet de Honeybee optimizer dit zelf zoals eerder benoemd.

De honeybee optimizers van GNE zijn geschikt voor zowel installaties die zijn aangesloten op het energienet als voor netonafhankelijke (zelfvoorzienende) systemen, van klein tot groot.

Kortom een perfecte optimizer voor jouw huis of bedrijfspand!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.