Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

De Honeybee optimizer

GNE Honeybee optimizer, nu bij Brenergie

Het doel van je zonnestroominstallatie is een zo hoog mogelijk rendement te halen. Ook wanneer er sprake is van schaduwvorming over (een deel van) de zonnepanelen of gedurende een bepaalde periode. Dat doe je het beste met de Honeybee optimizer.

Power optimizers kunnen hierin een belangrijke rol spelen. Brenergie kijkt altijd of de investering in power optimizers rendabel is vergeleken met het eventuele extra rendement. Wanneer dat het geval is, leveren we onder andere de power optimizers van GNE Honeybee.

GNE Honeybee power optimizers: compatibel met vrijwel elk systeem

De power optimizers van GNE kunnen de opbrengst van je installatie met vijf tot 25% verhogen. Dit gebeurt door de inzet van Maximum Power Point Tracking per module (serie van panelen). De Honeybee 400 kan al ingezet worden vanaf een module, de Honeybee 800 is geschikt voor twee modules.

Honeybee 400

De Honeybee 400 kan al ingezet worden vanaf een module. Ten eerste zorgt de Honeybee 400 ervoor dat al je zonnepanelen maximaal kunnen functioneren. Ten tweede heb je met dit exemplaar een uitbreidingsmogelijkheid naar de Beebox die ervoor zorgt dat het allemaal extra veilig is door het automatisch spanningsloos maken mechanisme.

Power optimizer GNE Honeybee

Honeybee 800

De Honeybee 800 zorgt ook voor maximaal functioneren van je zonnepanelen. Daarnaast is ook deze mogelijk voor uitbreiding vaan de Beebox en geeft ook de extra veiligheid.

Beide optimizers kunnen worden geïnstalleerd op nieuwe en bestaande systemen en kunnen met bijna elke omvormer van de verschillende merken gecombineerd worden. De power optimizers communiceren draadloos en realtime, je hebt altijd inzicht in de opbrengst van je modules.

Ook kun je met één druk op de knop het hele systeem spanningsloos maken in het geval van problemen of voor bijvoorbeeld onderhoud. In het geval van calamiteiten doet de Honeybee optimizer dit zelf zoals eerder benoemd.

De Honeybee optimizers van GNE zijn geschikt voor zowel installaties die zijn aangesloten op het energienet als voor netonafhankelijke (zelfvoorzienende) systemen, van klein tot groot.

Kortom, een perfecte optimizer voor je huis of bedrijfspand!

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Zonnesystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.