Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Tigo optimizers

Tigo optimizers voor particulieren en bedrijven

Tigo als producent

Tigo levert haar optimizers wereldwijd bij grote bedrijven. Ons team legt je alles uit over Tigo en haar optimizers op deze pagina.

Met het plaatsen van een zonnestroominstallatie heb je een doel: een zo hoog mogelijk rendement halen. Om zelf in je energie te voorzien of om het (deels) terug te leveren. Dus ook wanneer er sprake is van gedeeltelijke schaduw op je installatie, of wanneer er in een bepaalde periode (meer) schaduw is.

Power optimizers kunnen een belangrijke rol spelen om in die situaties een hoger rendement te behalen. De experts van Brenergie kijken altijd of power optimizers in je situatie rendabel zijn of iets toe kunnen voegen aan je installatie. Wanneer power optimizers inderdaad gunstig zijn, leveren we onder andere de power optimizers van Tigo. Ben je op zoek naar andere optimizers merken? Ook die leveren we hier.

Tigo power optimizers

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Tigo power optimizers: één geïntegreerd systeem of losse modules

Alle Tigo producten draaien op het Tigo TS4 platform. Simpel gezegd is het een verdeeldoos waarop je zonnepaneelmodules makkelijk kan aansluiten. Brenergie levert deze als een alles-in-één oplossing of als los platform waar add-ons aan gekoppeld kunnen worden.

Stel dat je nu kiest voor optimalisatie, dan koop je de verdeeldoos en de optimization add-on, en als je later extra beveiliging wil, dan kun je die add-ons later toevoegen. Of je kiest nu in één keer voor de all-in oplossing.

Monitoring en veiligheid

Standaard is de oplossing van Tigo niet voorzien van realtimemonitoring, dit kan wel eenvoudig gedaan worden door het toevoegen van Cloud Connect Advanced en het Acces Point, of de complete kit die wordt aangeboden. Dit verhoogt de eenvoud van invoering en maakt dat de Tigo power optimizers met nog meer type omvormers verbonden kunnen worden.

Ook biedt het installateurs de mogelijkheid om je systeem te monitoren en van afstand te benaderen, plus de mogelijkheid om een automatische shutdown van het systeem te doen in het geval van calamiteiten.

De power optimizers van Tigo werken standaard samen met de meest voorkomende, hoogwaardige omvormers ter wereld.

Je kunt het systeem van Tygo bij Brenergie handmatig samenstellen. Vind je monitoring bijvoorbeeld niet zo belangrijk, dan hoef je dit niet toe te voegen.

Andersom: wanneer veiligheid voor je belangrijk is, voeg je dit wél toe. Zo ontwerp je een systeem dat altijd aan je wensen en eisen voldoet.

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen