Tigo optimizer kopen bij Brenergie

Tigo levert haar optimizers wereldwijd bij grote bedrijven. Ons team legt je alles uit over Tigo en haar optimizers op deze pagina.

Met het plaatsen van een zonnestroominstallatie heb je een doel: een zo hoog mogelijk rendement halen. Om zelf in je energie te voorzien of om het (deels) terug te leveren. Dus ook wanneer er sprake is van gedeeltelijke schaduw op je installatie, of wanneer er in een bepaalde periode (meer) schaduw is.

Power optimizers kunnen een belangrijke rol spelen om in die situaties een hoger rendement te behalen. De experts van Brenergie kijken altijd of power optimizers in jouw situatie rendabel zijn of iets toe kunnen voegen aan jouw installatie. Wanneer power optimizers inderdaad gunstig zijn voor jou, leveren wij onder andere de power optimizers van Tigo. Ben je opzoek naar andere optimizer merken? Ook die leveren wij hier.

Tigo power optimizers

Tigo power optimizers: één geïntegreerd systeem of losse modules

Alle Tigo producten draaien op het Tigo TS4 platform. Simpel gezegd is het een verdeeldoos waarop je zonnepaneelmodules makkelijk kan aansluiten. Brenergie levert deze als een alles-in-één oplossing of als los platform waar add-ons aan gekoppeld kunnen worden.

Stel dat je nu kiest voor enkel optimalisatie, dan koop je de verdeeldoos én de optimization add-on, en als je later extra beveiliging wil, dan kun je die add-ons later toevoegen. Of je kiest nu in één keer voor de all-in oplossing.

Monitoring en veiligheid

Standaard is de oplossing van Tigo niet voorzien van realtime monitoring, dit kan wel eenvoudig gerealiseerd worden door het toevoegen van Cloud Connect Advanced en het Acces Point, of de complete kit die wordt aangeboden. Dit verhoogt de eenvoud van implementatie en maakt dat de Tigo power optimizers met nog meer type omvormers verbonden kunnen worden.

Ook biedt het installateurs de mogelijkheid om jouw systeem te monitoren en van afstand te benaderen, plus de mogelijkheid om een automatische shutdown van het systeem te doen in het geval van calamiteiten.

De power optimizers van Tigo werken standaard samen met de meest voorkomende, hoogwaardige omvormers ter wereld.

Je kan het systeem van Tygo bij brenergie handmatig samenstellen. Vind jij monitoring bijvoorbeeld niet zo belangrijk, dan hoef je dit niet toe te voegen.

Andersom: wanneer veiligheid voor jou belangrijk is, voeg je dit wél toe. Zo ontwerp je een systeem dat altijd aan jouw wensen en eisen voldoet.

Tigo optimizer kopen? Dat kan bij Brenergie.

Ons ervaren team helpt je bij jouw situatie om het beste resultaat te krijgen. Heb je interesse in een Tigo optimizer, of een andere optimizer? Vraag dan gauw een vrijblijvende offerte aan. Ten slotte zal Brenergie jouw gehele installatie leveren en installeren naar wens.