Wij werken enkel met de beste zonnepanelen. Waarom? Omdat wij jou de beste kwaliteit willen leveren en altijd met de nieuwste technologieën willen werken

. Brenergie levert zonnepanelen waarmee je vandaag en morgen blij bent, maar waar je over jaren nog profijt van hebt. En mocht er desondanks toch iets aan de hand zijn, dan bieden de beste zonnepanelen jou de garantie die je mag verwachten.

Commerciële zonnepanelen Valkenswaard Hoeve, plat dak
Een commerciële zonnestroominstallatie in Valkenswaard

Brenergie heeft daarom gekozen om zonnepanelen van de volgende merken te leveren:

Voor zonnepanelen van Autarco kun je ons een kWh-garantie afnemen, die wij samen met de Lloyds of London bank aanbieden. Ook daarom bieden wij de alleen beste zonnepanelen aan. En wij controleren deze zonnepanelen zelf in de fabriek, om deze kwaliteit te kunnen garanderen.

Panelen van Hai Tai Solar en Akcome kunnen verzekerd worden via Solarif. Hierbij verzeker je de installatie all-risk tegen schade van buitenaf, inclusief productieverlies als gevolg van die schade. Daarnaast is het optioneel om schade door eigen gebrek van de panelen te verzekeren, als aanvullende garantie op de garantie van de leverancier.