Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Solinso in-dak-systeem

Je ziet ze niet eens liggen

Solinso Mystiek serie

Brenergie levert het Solinso zonnestroomsysteem genaamd Mystiek. Dit zijn zonnedakpannen die naadloos aansluiten bij de veelvoorkomende platte dakpannen die gebruikt worden in Nederland. Hierdoor kun je je zonnestroominstallatie integreren in je dak in plaats van dat deze erboven op komt te liggen.

Omdat dat dit er esthetisch mooier uitziet, betekent dit ook dat je zonnepanelen kunt plaatsen op daken waarvan de omgeving of de welstandcommissie dit liever niet ziet.

De zonnepanelen zijn geïntegreerd in pannen die qua formaat enkele reguliere pannen vervangen en kunnen daardoor perfect geplaatst worden in elk dak, mits er gebruik wordt gemaakt van platte dakpannen.

Performance in een mooi jasje

Alle zonnepanelen uit de Mystiek-serie leveren zo’n 90 Wattpiek vermogen, op de Mystiek-600 na. Deze kleinere uitvoering van de Mystiek-1500 levert zo’n 30 Wattpiek vermogen.

De zonnedakpannen sluiten naadloos aan op de overige dakpannen, waardoor deze waterdicht te leggen zijn zonder dat hier extra materialen of oplossingen voor nodig zijn. Ze worden, net als reguliere pannen, vastgezet op een panlat.

De Solinso zonnedakpannen zijn geschikt voor particuliere projecten waarbij een woning wordt gebouwd of verbouwd/gerenoveerd, maar zijn ook uitermate geschikt voor bouwprojecten. Projecten van 10 tot 300 panelen per woning zijn geen enkel probleem!

Ben je benieuwd of het Solinso in-dak systeem ook bij jouw woning past? De experts van Brenergie zoeken het graag voor je uit!

[metaslider id=745 cssclass=””]

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen