• Solinso in Goirle

Voor iedereen die zonnepanelen op een schuin dak écht niet mooi vindt, maar wel wil profiteren van alle voordelen die een zonnestroominstallatie te bieden heeft, heeft Solinso dé oplossing.

Het Nederlandse merk biedt zonnepanelen geïntegreerd in dakpannen, waarmee je een strakke en mooie oplossing op je dak kunt plaatsen. Dit wordt ook wel een in-dak systeem genoemd.

Solinso Mystiek serie

Brenergie levert het Solinso zonnestroomsysteem genaamd Mystiek. Dit zijn zonnedakpannen die naadloos aansluiten bij de veelvoorkomende platte dakpannen die gebruikt worden in Nederland. Hierdoor kun je je zonnestroominstallatie integreren in je dak in plaats van dat deze erboven op komt te liggen.

Omdat dat dit er esthetisch mooier uitziet, betekent dit ook dat je zonnepanelen kunt plaatsen op daken waarvan de omgeving of de welstandcommissie dit liever niet ziet.

De zonnepanelen zijn geïntegreerd in pannen die qua formaat enkele reguliere pannen vervangen en kunnen daardoor perfect geplaatst worden in elk dak, mits er gebruik wordt gemaakt van platte dakpannen.

Performance in een mooi jasje

Alle zonnepanelen uit de Mystiek-serie leveren zo’n 90 Wattpiek vermogen, op de Mystiek-600 na. Deze kleinere uitvoering van de Mystiek-1500 levert zo’n 30 Wattpiek vermogen.

De zonnedakpannen sluiten naadloos aan op de overige dakpannen, waardoor deze waterdicht te leggen zijn zonder dat hier extra materialen of oplossingen voor nodig zijn. Ze worden, net als reguliere pannen, vastgezet op een panlat.

De Solinso zonnedakpannen zijn geschikt voor particuliere projecten waarbij een woning wordt gebouwd of verbouwd/gerenoveerd, maar zijn ook uitermate geschikt voor bouwprojecten. Projecten van 10 tot 300 panelen per woning zijn geen enkel probleem!

Ben je benieuwd of het Solinso in-dak systeem ook bij jouw woning past? De experts van Brenergie zoeken het graag voor je uit!