Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Sunket zonnepanelen bij Brenergie

Sunket, specialist in duurzaamheid

Zonnepanelenproducent Sunket

Sunket is een producent van zonnestroom-oplossingen uit China. Wuxi Sunket New Energy Technology Co. is opgericht in 2007 en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van zonnecellen en fotovoltaïsche (PV) panelen. Vanuit de campus, 15.000m2 groot, in de historische stad Dangkou ligt de jaarlijkse productie inmiddels op 2GW aan zonnepanelen.

Deze productie kan behaald worden doordat Sunket werkt met de geavanceerdste, geautomatiseerde productielijn en testapparatuur ter wereld. Sunket staat voor nauwkeurige en superieure producten, die continu worden doorontwikkeld en waarbij innovatie voorop staat. Uiteindelijk is hieruit een complete productenlijn van producten ontstaan om de zonnestroom-markt te voorzien.

Sunket TOPCon all black 430 Wp

Het Sunket TOPCon paneel heeft een langere levensduur, lagere degradatie en een hoger potentieel voor efficiëntieverbetering. Het 430 Wp TOPCon paneel behaalt een rendement tot 22,02%.

Dankzij de nieuwe N-type technologie behalen deze panelen zelfs uitstekende prestaties bij zwak licht. Onder bewolkte en mistige omstandigheden kan met dit type paneel meer productie verkregen worden. TOPCon zonnepanelen kunnen bij hoge temperaturen tot wel 2% meer stroom opwekken dan panelen met de PERC-technologie.

De panelen zijn uitgevoerd in full black, waardoor ze zowel op schuine als platte daken een fantastische uitstraling geven.

Bekijk hier hoe de Sunket zonnepanelen worden gemaakt

Ben je benieuwd naar de Sunket zonnepanelen?

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.