Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Wevolt Energiedak bij Brenergie

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Wevolt producent van zonnepanelen

Zonne-energie is een logische keuze voor iedereen die bewust bouwt. Duurzaamheid gaat daarbij heel goed samen met esthetiek, als gekozen wordt voor een Wevolt Energiedak van Wienerberger.

Wat de wens ook is: een mooi ontwerp, een probleemloze verwerking of een lager energiegebruik, met een Wevolt Energiedak wordt het mogelijk. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. Een Wevolt Energiedak biedt het beste van twee werelden: een mooi dak én de voordelen van zonne-energie. Er is keuze uit drie hoogwaardige, esthetische dakoplossingen voor zonne-energie, passend bij vrijwel elk project.

Wevolt X-Roof
Een volledig dakvervangend en innovatief glas-glas zonnedaksysteem met een maximaal rendement, dat het volledige dakoppervlak benut.

Wevolt X-Tile
Het innovatieve glas-glas zonnedaksysteem met een strakke uitstraling. Kan eenvoudig worden toegepast tussen de Actua 10 EB dakpannen van Wienerberger.

Wevolt Zonnedakpan
Profiteren van zonne-energie met behoud van de keramische uitstraling van het pannendak. Dat kan met de plug & play Alegra 10 Wevolt zonnedakpan.

zonnepaneel wevolt Brenergie zonnestroom

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is!

Wevolt X-Roof
Zonne-energie met maximaal rendement

Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. Het resultaat is een mooi, waterdicht, vuur- en windbestendig dak met een eigentijdse uitstraling en maximaal rendement.

Als je bewust kiest voor een eigentijdse uitstraling, zie je liever geen conventionele zonnepanelen op het dak. Met een Wevolt X-Roof in combinatie met verzaagbare panelen in dezelfde kleur wordt een duurzaam dak gecreeërd met eenduidige en moderne uitstraling en een maximaal rendement. De glas/glas panelen zijn voorzien van een hightech celtechniek en gaan zeer lang mee. De robuuste celtechnologie garandeert een lage degradatie en hoge betrouwbaarheid. Goed voor tenminste 30 jaar zorgeloos energie. De panelen zijn leverbaar in de kleuren zwart en terracotta.

De pluspunten op een rij
+ Strakke uitstraling
+ Robuust en (brand)veilig
+ Onderhoudsvriendelijk en lage degradatie
+ Eenvoudige installatie
+ Hoge performance, lage milieu-impact
+ Voordelige keuze

Wevolt X-Tile Zonne-energie met een strakke uitstraling

Een Wevolt Energiedak gedekt met Wevolt X-Tiles heeft een strakke en eenduidige uitstraling. Wevolt X-Tiles zijn naadloos te combineren met de keramische Actua 10 EB dakpannen van Wienerberger in dezelfde kleur. Dit resulteert in een zeer rustig dakbeeld, waarin de Wevolt X-Tiles nauwelijks opvallen.

Wevolt X-Tiles zijn gebaseerd op een glas-glas paneel met hightech celtechniek en een zeer lange levensduur. Het paneel kan geïnstalleerd worden op de panlatten en sluit naadloos aan bij de Actua 10 EB dakpan van Wienerberger. Een Wevolt X-Tile paneel vervangt precies vier dakpannen. De robuuste celtechnologie garandeert een lage degradatie en hoge betrouwbaarheid. Goed voor tenminste 30 jaar zorgeloos energie. De panelen zijn leverbaar in de kleuren zwart en terracotta.

De pluspunten op een rij
+ Strakke uitstraling
+ Robuust en (brand)veilig
+ Onderhoudsvriendelijk en lage degradatie
+ Eenvoudige installatie
+ Hoge performance, lage milieu-impact
+ Voordelige keuze

Wevolt Zonnedakpan Zonne-energie met behoud van karakter

Een Wevolt Energiedak gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen combineert de schoonheid van een karakteristiek dak met keramische dakpannen met de voordelen van zonne-energie. Energiek en karakteristiek.

Op een woning met een karakteristieke uitstraling horen natuurlijk geen conventionele zonnepanelen op het dak. Met de Alegra 10 Wevolt zonnedakpannen blijft de karakteristieke uitstraling van het pannendak behouden. De zonnedakpan komt qua uiterlijk volledig overeen met de keramische Alegra 10 dakpan, maar is voorzien van een geïntegreerd zonnepaneel. De Alegra 10 Wevolt zonnedakpan heeft een efficiënte en praktische plug & play-verwerking. De robuuste celtechnologie garandeert een lage degradatie en hoge betrouwbaarheid. Goed voor tenminste 25 jaar zorgeloos energie. Doordat vrijwel het volledige dak kan worden benut, komt dit de energieopbrengst ten goede.  

De pluspunten op een rij
+ Behoud van karakter
+ Robuust en (brand)veilig
+ Onderhoudsvriendelijk en lage degradatie
+ Eenvoudige installatie
+ Hoge performance, lage milieu-impact

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen