Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Voor de installatie van zonnestroominstallaties hebben wij de handen ineengeslagen met partner Kiggen. Zij hanteren dezelfde hoge kwaliteitseisen als Brenergie en leveren excellente service. De dienstverlening van Kiggen kenmerkt zich door een vlotte, duidelijke en heldere communicatie.

Kiggen is gevestigd in Valkenswaard, op enkele kilometers van ons hoofdkantoor. Wij hebben bewust gekozen voor een lokale installatiepartner, omdat dit de lijntjes zo kort mogelijk houdt en onze gezamenlijke klanten daar alleen maar van profiteren.

Kiggen: partner voor zonnestroominstallaties en meer

Keylectra is gespecialiseerd in het ondersteunen van zowel particulieren als bedrijven met het verduurzamen van de energievoorziening. Zij bieden onder ander advies, maar voeren ook de installatie, onderhoud en keuring van elektronische installaties ten behoeve van de energietransitie.

Het bedrijf staat onder leiding van een erkend elektrotechnisch monteur en alle medewerkers hebben alle relevante opleidingen en certificaten. Zo is veiligheid geborgd met VCA certificaten.

Naast het installeren van zonnepanelen, kun je bij Kiggen ook terecht voor de volgende werkzaamheden:

Brenergie en Kiggen: samenwerken aan een duurzame toekomst

Wanneer je kiest voor een zonnestroominstallatie van Brenergie, zal Kiggen de installatie verzorgen. Brenergie blijft jouw contact voor het gehele project, dus je kunt al jouw vragen en opmerkingen delen met jouw vaste contactpersoon.

Wij zullen, indien nodig, het contact met onze partners zoveel mogelijk voor je onderhouden, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Zo behoud je het gemak van één vast aanspreekpunt. Mocht het gemakkelijker blijken om rechtstreeks contact op te nemen, bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak, dan is dit altijd in overleg met jou.

Ons gezamenlijke doel is om jouw project zo gemakkelijk en prettig mogelijk voor jou te laten verlopen.

Vertalen