Brenergie

Energieopslag voor bedrijven

Autarco zonnepanelen bij Brenergie

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

Offerte aanvragen

Wie en wat is Autarco

Autarco is de enige producent van zonnestroominstallaties die alles wat benodigd is voor een installatie, zelf produceert. De Aatarco zonnepanelen, Autarco omvormers, kabels en connectoren zijn volledig door Autarco ontwikkeld en sluiten daarom naadloos op elkaar aan. Brenergie levert dan ook de totaaloplossing van Autarco, waarbij kWh-garantie geboden kan worden. Hiermee is de opbrengst van jouw zonnepanelen ook op lange termijn gegarandeerd. Autarco producten worden in Nederland ontworpen door controleurs op kwaliteit getest. Het merk staat dan ook voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Zo zijn de panelen in hoge mate kleurconsistent, waardoor de installaties er bijzonder fraai uitzien. Via de MyAutarco app heb je altijd en overal inzicht in opbrengsten en besparingen van jouw zonnestroominstallatie. Brenergie levert voornamelijk de Autarco MHI-lijn. Deze is verkrijgbaar in zowel full black als met een regulier frame en witte backsheet. Dit zijn de topproducten die de kwaliteit borgen die wij onze klanten willen bieden. Zonnepanelen Valkenswaard

Waarom kiezen voor Brenergie

Kwaliteitsgarantie

Controle van alle producten vanaf de productie tot aan installatie.

Vakkundige installatie

Opgeleide experts en installateurs. Die alleen de hoogste kwaliteit installaties afleveren.

Certificering

We zijn een gecertificeerd installatiebedrijf. Daardoor weet je zeker dat wat je besteld goed is! Offerte aanvragen Zonnepanelen Valkenswaard 5551 autarco

Autarco MHI zonnepanelen

De Autarco MHI-lijn bestaat uit zonnepanelen met 120 monokristallijn cellen, die dankzij de multi-wire en halfcut technologie een hoge efficiëntie en opbrengst bieden, met een hoge betrouwbaarheid. Door de combinatie van multi-wire technologie met halfcut cellen in één zonnepaneel, zijn deze panelen innovatief en klaar voor de toekomst. Hierdoor kan zelfs in de schaduw een beter rendement worden behaald. De panelen zijn uitgevoerd in full black, waardoor ze naadloos op elk dak passen en een strakke uitstraling geven. Daarnaast zijn de panelen zeer goed bestand tegen (extreme) weersomstandigheden als hagel. De MHI zonnepanelen van Autarco zijn ook beschikbaar met een regulier frame en deze kunnen een output tot 200 Wp/m2 behalen. Dit wordt behaald door de combinatie van halfcut en non-destructive cutting, wat zorgt voor minder weerstandsverlies en een hoger rendement in schaduw. De multi-busbar technologie verhoogt betrouwbaarheid en algehele prestaties. De celkleur is consistent en de panelen zijn zeer goed bestand tegen o.a. hagel. Hierdoor zijn deze panelen geschikt voor plaatsing op platte daken en geven ze een hoge opbrengst voor een scherpe prijs.

Wat zeggen onze klanten:

Erik Verspaget
Erik Verspaget
Super blij met mijn 12 panelen!
Antoine Dankers
Antoine Dankers
Benergie maakt waar wat ze beloven. Er wordt netjes gewerkt volgens afspraak. Prima!
Hans Vet, de
Hans Vet, de
Onlangs door Brenergie de zonnepanelen laten plaatsen. Wat in één dag geplaatst kon worden, werden er drie. Het een en ander zou aan een verkeerde planning liggen. Op dag twee werd door de monteur aangegeven dat we niet thuis hoefde te blijven, maar wél de achterdeur open moesten laten zodat zij de binnen montage konden verrichten. Dit hebben we voor het "gemak" maar even niet gedaan. Er zit een verschil in vertrouwen en vertrouwen. Een excuus werd telefonisch gegeven, zónder ook maar enige vorm van compensatie voor de overlast die wij als klant hebben ondervonden. (extra vrij moeten nemen etc) Een minimaal bosje bloemen zou op zijn plaats zijn geweest.
Ivo van Leeuwen
Ivo van Leeuwen
Prima ervaring met Brenergie, professioneel advies, goede communicatie en snelle installatie!
Luuk Verhoeven
Luuk Verhoeven
Fijn geholpen in het voortraject, goede levertijd tov de markt en snel en netjes geïnstalleerd conform gemaakte afspraken. Aanrader dus!
Yvonne Boons
Yvonne Boons
Vanaf het eerste contact heb ik een goed gevoel overgehouden (na eerdere minder goede ervaringen bij anderen). Gedane afspraken worden nagekomen. Ervaring met de medewerkers is uitstekend alles wordt netjes afgewerkt. Zeker het aanraden waard.
P. Hendriks
P. Hendriks
Wij hebben gekozen voor Brenergie omdat we van veel mensen lovende kritieken te horen kregen en omdat we daar bovenop ook veel goede kritieken lazen. Na onze eerste afspraak waren we aangenaam verrast, duidelijke uitleg, welke mogelijkheden er waren, eventuele aanpassingen in de meterkast werden uitgelegd enz. Kortom helemaal top! De plaatsing van de zonnepanelen was zelfs sneller als we verwacht hadden en is ook vakkundig gedaan. De zonnepanelen zien er solide uit en hebben zelfs meer opbrengst als gezegd bij de 1e afspraak, en waar we heel blij mee zijn, de omvormer maakt totaal geen herrie (iets wat we vaker hoorden van mensen die al zonnepanelen hadden). Verder is er een oplossing gevonden zodat er niet naar de meterkast beneden geboord behoefde te worden, door een extra groepenkastje aan te sluiten op de zolderverdieping. Met de app hebben we even zitten kloten, tot we in een oude mail zagen dat we het wachtwoord aan hadden moeten passen, dat gedaan en nu werkt hij als een trein. Heel fijn is het ook dat je met al je vragen bij het bedrijf terecht kan, dat er echt naar je wensen word geluisterd. Nog geen seconde spijt van gehad dat we voor Brenergie hebben gekozen!
Frank Verspaget
Frank Verspaget
Hoorde van iemand die net zonnepanelen had laten leggen door Brenergie. Eerste gesprek in Waalre hebben we al afspraken gemaakt. Op afgesproken dag zijn de panelen geïnstalleerd. In tegenstelling van vele verschrikkelijke lelijke daken met panelen zijn de zonnepanelen supermooi en strak gelegd. Binnen horen we niets van omvormer. Op de app zagen we meteen( bij het zonnetje) dat de opgegeven hoge op brengst er werkelijk was. Frank V.....t Veldhoven
Jan van Tol
Jan van Tol
Enkele weken zijn onze zonnepanelen geplaatst, niets dan lof over dit fijne bedrijf, van begin tot het eind zijn we goed geholpen, en bij vragen konden wij Regina altijd bellen. Raad dit bedrijf ook zeker aan.
Margo Walet
Margo Walet
Brenergie is een bedrijf dat vanaf het begin tot het eind met je meedenkt en de afspraken nakomt !
Vertalen