Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Autarco zonnepanelen bij Brenergie

Autarco zonnepanelen, dat is pas echt groen

Zonnepanelenproducent Autarco

Autarco is de enige producent van zonnestroominstallaties die alles wat benodigd is voor een installatie, zelf produceert. De Aatarco zonnepanelen, Autarco omvormers, kabels en connectoren zijn volledig door Autarco ontwikkeld en sluiten daarom naadloos op elkaar aan.

Brenergie levert dan ook de totaaloplossing van Autarco, waarbij kWh-garantie geboden kan worden. Hiermee is de opbrengst van jouw zonnepanelen ook op lange termijn gegarandeerd.

Autarco producten worden in Nederland ontworpen door controleurs op kwaliteit getest. Het merk staat dan ook voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen. Zo zijn de panelen in hoge mate kleurconsistent, waardoor de installaties er bijzonder fraai uitzien. Via de MyAutarco app heb je altijd en overal inzicht in opbrengsten en besparingen van jouw zonnestroominstallatie.

Brenergie levert voornamelijk de Autarco MHI-lijn. Deze is verkrijgbaar in zowel full black als met een regulier frame en witte backsheet. Dit zijn de topproducten die de kwaliteit borgen die wij onze klanten willen bieden.

Autarco zonnepanelen

Autarco MHI zonnepanelen

De Autarco MHI-lijn bestaat uit zonnepanelen met 120 monokristallijn cellen, die dankzij de multi-wire en halfcut technologie een hoge efficiëntie en opbrengst bieden, met een hoge betrouwbaarheid.

Door de combinatie van multi-wire technologie met halfcut cellen in één zonnepaneel, zijn deze panelen innovatief en klaar voor de toekomst. Hierdoor kan zelfs in de schaduw een beter rendement worden behaald.

De panelen zijn uitgevoerd in full black, waardoor ze naadloos op elk dak passen en een strakke uitstraling geven. Daarnaast zijn de panelen zeer goed bestand tegen (extreme) weersomstandigheden als hagel.

Autarco MHI Full black

Autarco MHI serie regulier frame

De MHI zonnepanelen van Autarco zijn ook beschikbaar met een regulier frame en deze kunnen een output tot 200 Wp/m2 behalen. Dit wordt behaald door de combinatie van halfcut en non-destructive cutting, wat zorgt voor minder weerstandsverlies en een hoger rendement in schaduw. De multi-busbar technologie verhoogt betrouwbaarheid en algehele prestaties.

De celkleur is consistent en de panelen zijn zeer goed bestand tegen o.a. hagel. Hierdoor zijn deze panelen geschikt voor plaatsing op platte daken en geven ze een hoge opbrengst voor een scherpe prijs.

Autarco MHI Serie

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.