Brenergie

Klanten geven ons een 4,9

Haitai Solar Tarzan zonnepanelen

Tarzan zonnepanelen

Haitai Solar produceert al jaren zonnepanelen die onder andere, hoogwaardige merknamen verkocht worden. Ze produceren jaarlijks voor 5,5Gw aan panelen en zijn daarmee de 10e grootste producent van zonnepanelen wereldwijd. In Europa zijn sinds 2020 zonnepanelen van het eigen merk van Haitai te verkrijgen.

Brenergie levert de innovatieve serie Tarzan panelen van Haitai, die bekend staat om de hoge output. Dit bereiken de panelen door verschillende technologieën te combineren:

  • Allereerst start het opwekken van stroom met Tarzan zonnepanelen eerder op de dag dan bij andere panelen, en gaat tot later in de avond door.
  • Doordat de cellen niet in serie maar parallel geschakeld zijn, wordt de invloed van schaduw op stringniveau beperkt.
  • Bij schaduw zijn er namelijk altijd 2 of 3 verbindingen beschikbaar om de stroom te geleiden. Hierdoor is het gebruik van Power Optimizers overbodig.
HaiTai M10 M12 wafers

Hoge opbrengst, sterke zonnepanelen

Haitai Tarzan zonnepanelen gebruiken 1/3 cellen. Hiermee wordt stroomverlies beperkt, het vermogen van de cellen verhoogd en het risico op HotSpots verminderd. Dit levert een module-efficiëntie op van 20,11%.

De 1/3 cellen worden zeer dicht, zonder tussenruimte, op elkaar geplaatst voor een vermogen tot 445Wp. Ook zijn de panelen hierdoor sterker en beter bestand tegen microscheurtjes (micro cracks).

productsheet Haitai tarzan 345 ~ 365 Wp
productsheet Haitai tarzan 425 ~ 445 Wp

Zonsystemen die leveren wat ze moeten

Vertalen
Chat openen
Hallo! Welkom op onze website. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust.