Haitai Solar produceert al jaren zonnepanelen die onder andere, hoogwaardige merknamen verkocht worden. Ze produceren jaarlijks voor 5,5Gw aan panelen en zijn daarmee de 10e grootste producent van zonnepanelen wereldwijd. In Europa zijn sinds 2020 zonnepanelen van het eigen merk van Haitai te verkrijgen.

HaiTai M10 M12 wafers

Tarzan zonnepanelen

Brenergie levert de innovatieve serie Tarzan panelen van Haitai, die bekend staat om de hoge output. Dit bereiken de panelen door verschillende technologie├źn te combineren:

  • Allereerst start het opwekken van stroom met Tarzan zonnepanelen eerder op de dag dan bij andere panelen, en gaat tot later in de avond door.
  • Doordat de cellen niet in serie maar parallel geschakeld zijn, wordt de invloed van schaduw op stringniveau beperkt.
  • Bij schaduw zijn er namelijk altijd 2 of 3 verbindingen beschikbaar om de stroom te geleiden. Hierdoor is het gebruik van Power Optimizers overbodig.
productsheet Haitai tarzan 345 ~ 365 Wp

Hoge opbrengst, sterke zonnepanelen

Haitai Tarzan zonnepanelen gebruiken 1/3 cellen. Hiermee wordt stroomverlies beperkt, het vermogen van de cellen verhoogd en het risico op HotSpots verminderd. Dit levert een module-effici├źntie op van 20,11%.

De 1/3 cellen worden zeer dicht, zonder tussenruimte, op elkaar geplaatst voor een vermogen tot 445Wp. Ook zijn de panelen hierdoor sterker en beter bestand tegen microscheurtjes (micro cracks).

productsheet Haitai tarzan 425 ~ 445 Wp

De zonnepanelen van Haitai worden door ons 100% in-line, dus ter plekke in het productieproces, gecontroleerd. Hierdoor is de kwaliteit altijd gegarandeerd.